Børns vægmaleri ideer

January 30

Børns vægmaleri ideer er uendelige og afhænger af det pågældende barn. Der er dog flere ideer til kalkmalerier, der kan gøre ethvert design, holde ud. Hvis børn er gamle nok, bør forældre konsultere børn og medtage deres ideer i maleriet. Hvis barnet ikke er gamle nok, gøre den vægmaleri design farverige og interaktive at stimulere dit barns sind. Vigtigst af alt, have det sjovt.

Børnetegninger

Det kan være svært for forældre at vide, hvad kalkmalerierne deres børn vil kunne lide, så prøv at spørge dine børn. Har dit barn tegner ideer. Derefter vælge én (eller et par) af deres tegninger og bruge det som en base for maleriet. Moderselskabet kan udvide barnets tegning eller forælderen kan bruge den nøjagtige samme tegning. Bruge en projektor eller skære en stencil til tegningen og overføre barnets billeder til soveværelse vægge.

Selvklæbende væg-klistermærker

I stedet for maleri designs som vægmaleri, overveje at bruge self selvklæbende væg-klistermærker som vægmaleri. Forældrene ville male væggene (forskellige eller samme farver). Udvælge et tema af klistermærker, som prinsesser eller dinosaurer, og dekorere væggene med dem. Klistermærker kan være forskellige på hver væg eller gentagelser af samme design. Denne del afhænger af design forælderen og barn Vælg.

Tavle Designs

Tavle kalkmalerier er en innovativ og praktisk idé. Bruge spray-on, tavle maling til at designe flere "tavler" rundt i lokalet. Børn brug kridt i forskellige farver til at tegne på væggen.

3D-vægmalerier

Enhver vægmaleri idé kan nemt gøres tredimensionale for kalkmalerier. For eksempel kan et vægmaleri af bamser på skyerne har plushy stjerner erstatte nogle af de udtrukne stjerner i skyerne. I tavle vægmaleri design, indarbejde kridt indehavere. De tre-dimensionelle aspekt gør design synes mere reelle og interaktive. For en jungletema, kan forældre endda tilføje et par falske blade til design.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com