Børster til rengøring

October 7

dahome2.hao490.com | 522: connection timed out

Fejl 522 Ray ID: 20fa754737790d61 • 2015-08-02 14:26:44 UTC

Forbindelsen fik timeout

Du

Browser

Arbejder

Los Angeles

CloudFlare

Arbejder

dahome2.hao490.com

Værten

Fejl

Hvad skete der?

Den indledende forbindelse mellem Cloudflares netværk og oprindelse webserver timeout. Som et resultat, kan websiden ikke vises.

Hvad kan jeg gøre?

Hvis du er en besøgende på denne hjemmeside:

Prøv igen om et par minutter.

Hvis du er ejeren af denne hjemmeside:

Kontakt din udbyder for at lade dem vide, at din webserver ikke fuldfører anmodninger. En fejl 522 betyder, at anmodningen var i stand til at forbinde til din webserver, men at anmodning ikke er færdig. Den mest sandsynlige årsag er, at noget på din server hogging ressourcer. Yderligere fejlfindingsoplysninger her.

CloudFlare Ray-ID: 20fa754737790d61 • Din IP: 168.235.79.191 • Performance & sikkerhed af CloudFlare

Mange værktøjer og produkter findes for at hjælpe enkeltpersoner i deres hjem, køretøjer og udendørs boligarealer. Det kan være svært at vælge den mest effektive børste afhængigt af de rengøringsbehov. Baseret på varen renses, en bestemt børste bør anvendes der beskadiger ikke materiale og resulterer i et rent produkt med minimal skrubbe indsats.

Træ børste

Et træ blok krat pensel er udstyret med stive børster til rengøring holdbart træ overflader, såsom dæk, eller beton. Børster er lavet af standard polypropylen fibre. Sommetider børste hoved sælges separat fra håndtaget, men skruer i træ håndtag, der kan købes i de fleste hjem forbedring butikker. Denne børste kan detailhandel fra $5 til $15, afhængigt af kvaliteten.

Badekar og bruser børste

Badekar og bruser pensler er designet til rengøring i badeværelset. Penslen er udstyret med et langt håndtag så du kan rengøre dit badekar og bruser uden at komme eller at skulle bøje. Den lange håndtag er designet for manøvredygtighed og børste Børstehårene er bløde og vinklet til at rense alle hjørner af bruser og badekar.

Køretøjet børste

Køretøjet børsterne rydde nemt de fleste biler. De fremstilles med fjer tips til at undgå ridser. Bunden af penslen bør gummi beskytter mod ridser og buler. Andre køretøjet børsterne har roterende hoveder, der er drevet af en slange; de giver dyb rengøring uden at beskadige sarte overflader.

Parabol pensler

To fælles pensler anvendes til at rense retter, krukker og flasker. Pensler, der Rengør retter skal være holdbare og sidste gennem flere parabol vask. Kvalitet parabol børster har et håndtag, der passer behageligt i håndfladen. Penslen børster skal skrabe off crusted på mad uden at ridse. Flaske pensler rene baby flasker og krukker grundigt med deres lang cylindrisk hoved. Børsterne er korte og placeret tæt sammen til let fjerne kage på rester.

Rør børste

Rør børste er en lifesaver nemlig svært at nå rengøring områder. Tube børster er fantastiske enheder til rengøring stramme pletter, som større børster ikke kan. Tube pensler ren indbygget sugerør, saftpressere, kaffemaskiner og tekande sprøjter mere effektivt end rindende vand. Håndtaget er lavet af fleksibelt materiale til at hjælpe med rengøring.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com