Borsyre dræbe græsset?

November 13

Borsyre er kendt for sin insekticide egenskaber. Det har andre programmer herunder brug som en antiseptisk, et svampedræbende middel og drab uønsket græs omkring dit hjem.

Borsyre

Et naturligt forekommende stof, borsyre er fundet i klipper og jord. En lugtfri pulver, bruge det til at slå græs. Det fungerer som et tørremiddel, trækker fugt ud af græsset. Det forstyrrer også fotosyntese, at forhindre græsset i at skabe nødvendige næringsstoffer.

Brug

Når blandet med bromacil og natriumchlorat, borsyre dræber græs og ukrudt langs vejsider og vigepligt, ødelægger store pletter af uønsket vækst. Brug borsyre alene til at dræbe græsset i mindre målestok. Target græs vokser i revner i fortove eller din indkørsel ved overbrusning det direkte på den uønskede græs.

Overvejelser

Efter påføring af borsyre til græs ønsker du at dræbe, holde husdyr og børn væk fra området i mindst tre timer. Borsyre kan forårsage hudirritation hvis rørt og respiratoriske irritation indånding. Hvis et kæledyr eller en barn indtager det, kunne de opleve kvalme, opkastning og diarré. Bære handsker og en maske, når du arbejder med den.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com