Bortskaffelse af køleskabe indeholdende Freon

January 6

Bortskaffelse af køleskabe indeholdende Freon

Det tager mere end elektricitet til at holde dit køleskab kører effektivt. Flere mekanismer og kemikalier arbejde sammen for at sikre, at maden forbliver kolde. Freon er navnet for en gruppe af kølemidler lavet af DuPont Corp miljø-problemerne forårsaget Freon forbydes mere end 30 år siden, men du kan stadig have et køleskab, der indeholder Freon. Hvis det er tilfældet, skal du tage tid til at lære at bortskaffe det korrekt.

Instruktioner

•Look på id-mærke på siden af dit køleskab. Dette tag vil fortælle dig, hvilken type af kølemidler enheden indeholder. Hvis det indeholder Freon, tag læser "Freon" og omfatter tal eller bogstaver som R eller R-11.

•Spørg butikken hvor du køber dit nye køleskab om genanvendelse af programmer. Den producent eller forhandler kan have et program for bortskaffelse af Freon og derefter genbrug dit gamle køleskab. Nævne kølemiddel du fundet på dit køleskab id-tag.

Kortindgangsdør din by eller amt kontorer. De afdelinger, der håndterer affaldsindsamling muligvis at afhente dit gamle køleskab og bortskaffe det og Freon. Nogle vil acceptere dit køleskab men kun hvis du transportere det selv.

•Søge online ressourcer, som jorden 911, at finde skrot metal dealers og genbrugspladser i dit område. Kald hver enkelt for at finde ud af, hvis det er certificeret til at disponere over typen af Freon dit køleskab indeholder. Arrangere en pickup eller tage dit køleskab til anlægget.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com