Bortskaffelse af PVC

August 26

Bortskaffelse af PVC

Polyvinylchlorid (PVC) er en alsidig, holdbar plast med en række kommercielle og industrielle anvendelser. Almindeligt anvendt i boliger VVS, gulvbelægning og sidespor, giver plastik et billigt alternativ til metallegeringer og glasfiber. Indtil for nylig PVCs nedbrydning mønstre var uopdaget, men miljømæssige videnskabsfolk ved nu, at kan plast være meget giftigt, hvis ikke bortskaffes korrekt. PVC er en thermoplastic, hvilket betyder at det kan være smeltet og forarbejdes på ny, kan den leveres til enhver certificeret plastik genbrugsstation.

Instruktioner

•Locate en Genbrugsplads, der vil acceptere din levering af PVC. Peg din browser på Earth911.com (Se "Ressource afsnittet" nedenfor) til at finde en center bruger dit postnummer, by eller stat.

•Indstil hvilken slags PVC du vil bortskaffe på genbrugsstationen. Linoleum gulvbelægning, vinyl-backed tæpper, vinyl medicinske forsyninger og PVC rør er nogle af de mere almindelige typer af plast.

•Phone genbrug center og diskutere om PVC bliver nødt til at være faldet, eller hvis det indeholder en bolig afhentningsservice. Fortæl din repræsentant hvilken slags lak du har, og omtrent hvor meget af det du vil være bortskaffe.

•Læg PVC i et egnet køretøj og Fastgør det med bungee snore eller elastiske bånd. Alternativt, forberede PVC til beboelse pick-up af hober sig det pænt i din garage eller opbevaring skur.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com