Bosch 1600P-LP Tankless vand opvarmningsanlægget Specs

January 6

Bosch tankless vandvarmeren er kompakt i design i forhold til en almindelig vandvarmeren, der kan have en 30, 40 eller 50 gallon tank. Bosch tankless vandvarmeren kan hænge på væggen i stedet for at tage op værdifuld gulvplads. Tankless vandvarmere kan også spare energi ved kun opvarmning varmt vand, at du rent faktisk bruger, i stedet for en konventionel vandvarmeren, der varmer hele indholdet af varmelegeme, om du vil bruge det snart eller ej. 1600P-LP er fyret af flydende propan.

Funktioner

1600P tankless vandvarmeren er i stand til at varme vand med en hastighed på 4,3 gallon per minut. Den maksimale input er 117.000 britiske termiske enheder pr. time og den maksimale output er 91,525 BTU per time. Den mindste output er 23,906 BTU per time. Nyttiggørelse effektivitet, eller hvor effektivt varmekilde overfører sin energi til vandet, er 78 procent.

Fysiske krav

Gas linje montering på 1600P accepterer rør med 3/4-inch nationale pipe fitting tråde. Kolde indsugningen og varmt vand outlet fittings, som er i bunden af vandvarmeren, acceptere rør med 1/2-inch nationale pipe fitting tråde. Minimum vandtrykket kræves for din 1600P til at arbejde ordentligt er 30 lbs. per kvadrattomme. Den mindste gastryk under drift er 10.5 inches vandsøjle.

Udluftning krav

Da dette er en propan-fyret apparat, er udluftning nødvendig. Der kræves en aftræksrør 5 inches i diameter med et minimum lodrette højde på 6 fod. Ingen albuer er tilladt. Hvis udluftning lodret ikke er muligt, må en dæksiden opsigelse med tilføjelsen af en power udluftningsanordning kit.

Dimensioner

Vandvarmeren stikker 8.66 inches fra væggen når den er monteret. Varmer foranstaltninger 25.75 inches i højden og 16.73 inches lang. Bredde mellem fastgøringspunkter på bagsiden af ovnen er 13.15 inches.

Mindste krybeafstande

Minimum montering clearance på front og sider af enheden er 4 inches. Minimum montering clearance på toppen og bunden af ovnen er 12 inches. Der er ingen minimum frihøjde på bagsiden af enheden, da det kan monteres flush på væggen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com