Bosch 280031V Specs

February 5

Bosch 280031V er en model af brændstof injektor anvendes i gasmotorer. Brændstofindsprøjtningssystemer levere præcise mængder af brændstof ind i forbrændingskamre, hvor brændstoffet er antændt. De fungerer hurtigt og i overensstemmelse med delikat timing til at spare brændstof, samtidig sikre den mest effektive motor ydeevne muligt. Brændstofpumpen, selv skaber brændstof/luft-blanding, men injektoren er ansvarlig for forstøvning brændstoffet korrekt. Flere nøglen angivelser i Bosch 280031V og alle injektorer, kontrol parametre af injektor og hele brændstof indsugningssystem.

Beløb

En af de vigtigste specifikationer for en injektor er hvor meget brændstof, det kan flytte pr. minut. Nogle injektorer er designet til mindre motorer, såsom motorcykler, mens andre er designet til større motorer, der kræver hyppigere injektion for et større antal cylindre. Undertiden er dette beløb også givet som pounds per time, såsom 14,8 pounds per time. 280031V flytter 245 kubikcentimeter (cc) pr. minut.

Pres

Pres er en anden måde at måle hvor let injektoren kan flytte og forstøve brændstof. Nogle systemer kan kræve et kraftigere pres rating end andre. Denne specifikation er forbundet tæt med cc pr. minut, da større pres naturligt vil producere større mængder af brændstof. Pres er bedømt på 100 procent drift, med andre ord når injektoren opererer på 100 procent effektivitet, gør specifikationen et stort set teoretiske tal. Denne model fremstiller 45 pounds per kvadrattomme (psi) på 100 procent.

El-arbejde

Mange brændstofindsprøjtningsenheder også give oplysninger om elektrisk strøm. Injektoren bruger aktuelt til at modtage de nødvendige signaler til åbning og lukning af dens ventiler. Det nuværende rating gives typisk i ohm, som kan divideres med 2 for at få ampere. Bosch brændstofindsprøjtningsenheder kan variere lidt i ohm skik, men spænder falder mellem 16 og 12 ohm for mange injektorer.

Andre Specs

En række andre vigtige specifikationer vedrører driften af Bosch 280031V, men de vedrører også andre komponenter i motoren. Indtag og filter diameter er citeret, i dette tilfælde 52,6 og 50,8 mm, henholdsvis. Den type kroppen det er designet til og de adaptere, det kan være nødvendigt at arbejde med nogle motorer også er vigtige, men kan variere baseret på hele motoren.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com