Bosch opvaskemaskine fylde ikke og hænger i starten af en cyklus

October 15

Fremstillet for at være en af de mest vandbesparende, energi-effektive og mest støjsvage opvaskemaskine, Bosch apparater er kendt for deres pålidelig drift. Da de er typisk problemfri, det kan være ganske irriterende, når dit Bosch opvaskemaskine vil ikke fylde og hænger op i starten af vask cyklus. Heldigvis, dette problem kan ofte løses ved simpel fejlfindingsteknikker.

Float Switch

Bosch opvaskemaskiner er udstyret med en float switch, som er placeret under opvaskemaskinen. Kontakten er sluttet til et lille plastik cylinder fundet inde i opvaskemaskinen. Cylinder, kendt som float, bevæger sig opad som vand ind i apparatet. Hvis parameteren float er beskadiget eller defekt, skal det udskiftes. En reparation manual og en float switch kit kan købes fra en bred vifte af online appliance reparation hjemmesider, der specialiserer sig i Bosch appliance dele eller gennem din lokale Bosch appliance forhandler.

Float

Hvis flyde inde i opvaskemaskinen ikke bevæger sig, kan det på grund af en ophobning af klæbrig madrester eller mineralforekomster. Hvis retter ikke er korrekt stablet på stativerne, kan de være i vejen for float bevæger sig frit. For at rengøre indersiden af dit Bosch opvaskemaskine, placere en opadvendt stor glasskål på bunden rack med resten af opvaskemaskinen tom. Hæld 3 kopper af hvidt destilleret eddike i en skål og program opvaskemaskine til at køre på "Power krat" cyklus. Eddike vil fjerne hårde vand indskud, madrester og overskyet sæberester, efterlader din opvaskemaskine, ren og frisk.

Timeren

Hvis timeren altid hænger på det samme punkt i opvask cyklus, er det sandsynligvis parameteren float eller float selv, der har skylden. Men hvis timeren reagerer ikke eller stopper og starter på tilfældige tidspunkter, timeren er defekt og skal udskiftes.

Sikkerhed tilbagekaldelse

Forbrugerne bør være klar over, at den amerikanske Consumer Product Safety Commission og Bosch Hjem apparat har udstedt en frivillig tilbagekaldelse af visse opvaskemaskiner fremstillet mellem maj 1999 til juli 2005. Mere end 450.000 opvaskemaskiner, der kan præsentere en brandfare påvirkes af sikkerhed tilbagekaldelse. Kontakt Bosch Appliance Service hotline eller ring til din lokale Bosch appliance servicecenter til at bestemme, hvis din opvaskemaskine er inkluderet i tilbagekaldelse og til at planlægge en gratis reparation.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com