Bosch opvaskemaskine har stukket afløb

April 30

Bosch, en tysk teknologivirksomhed, har specialiseret sig i automobilkomponenter, men det også sælger hvidevarer. Virksomheden tilbyder tre typer af opvaskemaskiner, herunder synlige eller skjulte objekter og brugerdefineret panel opvaskemaskiner. Et fælles problem med Bosch opvaskemaskiner er, at de ikke løbe ordentligt. Hvis du oplever dette problem, fejlfinde og reparere problemet at fjerne service honorarer.

Træsko

Bosch opvaskemaskine har en dræning slange, som fanger vandet afløb fra opvaskemaskinen. Kontroller, at slangen er installeret korrekt og at slangen er mindst 20 inches højere end gulvet. Se hvis pumpen er tilstoppet eller snoet og rengøre det hvis det er nødvendigt. Ret slangen, hvis det er snoet. Kontrollere luftmellemrummet og rense det ud hvis du finde snavs. Luftspalten er beliggende i nærheden af vasken. Opvaskemaskinen har filtre på basis af det. Fjern snavs blokerer filtrene og rense din køkkenvask afløb, hvis det er snavset. Altid være sikker på den er færdigafkølet inden du forsøger nogen reparation.

Pumpe

Fødevarer partikler kan også blive fanget i pumpen, som er placeret under spray arm og bunden rack. Fjerne disse komponenter og bruge en plast køkkenredskaber eller tandstikker til at rense afløbet. Pumpen kan Nynne, men hvis det er tilstoppet kan ikke pumpe. Hvis det ikke er tilstoppet, undersøge pumpen og ser for brudt komponenter. Især undersøge løbehjulet. Hvis et stykke af pumpen er revnet eller defekt, skal du erstatte hele pumpen.

Power/Motor

Hvis dit Bosch opvaskemaskine stopper midt i cyklus, skal du kontrollere, at din er tændt. Hvis ikke, vente på power til at komme tilbage og derefter genstarte cyklussen. Du har enten husstand sikringer eller en effektafbryder. Ændre ud sikringer sort eller brudt eller aktivere effektafbryderen tilbage hvis udløst. Din motor kan normalt pause mellem cyklusser. Hvis du ikke har brugt opvaskemaskinen i et stykke tid, skal du muligvis manuelt slå den. Afmonterer opvaskemaskinen og åbne op for de vigtigste boliger. Drej motoren, indtil det bevæger sig frit. Hvis motoren har en elektrisk brændende lugt eller er tæret, skal du udskifte den.

Afløbsventil

Mens ikke som fælles, kan du have et problem med afløbsventil. Afløbsventil er ansvarlig til at åbne og flytte vand til afløb slange. Hvis denne ventil ikke åbne og lukke ordentligt, forbliver vandet i karret. Se hvis nogen tallerkner eller snavs blokerer ventilen og fjerne disse elementer. Tilføje smøring, hvis fast. Hvis ventilen stadig ikke slå, erstatte den.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com