Bosch opvaskemaskine, ikke vil stoppe dræne

June 29

Bosch opvaskemaskiner er typisk plage-omkostningsfrit. Som med enhver maskine med bevægelige dele, men tage tid og slid deres slid. Hvis dit Bosch opvaskemaskine ikke vil stoppe dræne, fejlfinding prøve et par teknikker før at pådrage sig omkostningerne ved kalde en servicetekniker.

Sikkerhed første

Før du forsøger fejlfinding eller reparationer til dit Bosch opvaskemaskine, afbryde opvaskemaskinen fra den elektriske energikilde. Enten Frakobl apparatet ud af stikkontakten eller slukke elektriske på sikring eller hammerens boks. Du arbejder med et elektrisk apparat, der bevarer vand i systemet. Altid bære sikkerhed eller gummihandsker og såler gummisko til at undgå at foretage elektricitet. Afhente værktøjer af deres isoleret håndtag.

Float

Bosch opvaskemaskiner er udstyret med en float switch placeret under apparatet. Parameteren float er forbundet til en lille plastik cylinder inde i opvaskemaskinen, der "svæver" opad og nedad som vandstanden i opvaskemaskinen fylder eller afløb. Hvis parameteren float er defekt, float kan ikke flytte og opvaskemaskinen vil fortsætte med at forsøge at løbe, selv når vandstanden er reduceret. Float inde i maskinen kan ikke flytte, hvis det er "fanget" eller fast på grund af klæbrige madrester, en oprustning af mineralforekomster eller andre små vragrester som en tandstikker eller lille frugt pit indgivet i opvaskemaskinen. Visuelt inspicere float og rense flyde med sæbevand og en blød børste.

Filtre

Ren afløbet filter i dit Bosch opvaskemaskine regelmæssigt. Mad og andet snavs som et stykke af glasskår kan tilstopning filteret afløb og forhindre maskinen fra tømning. Hvis vandet ikke kan løbe, vil pumpen fortsætte med at køre. For at rense hele indersiden af dit Bosch opvaskemaskine, placere en stor glasskål vendte opad på bunden rack af opvaskemaskinen. Maskinen skal være tom for alle andre parabol eller bestik elementer. Hæld 3 kopper af hvidt destilleret eddike i en skål og køre opvaskemaskinen på "Power krat" cyklus. Eddike skærer gennem film og mad sæberester. Din opvaskemaskine vil funklende ren og fri for ubehagelig fødevarer lugt.

Brandfare

Forbrugere, der ejer ældre modeller af Bosch opvaskemaskiner kan have en model, der er trukket for sikkerhed bekymringer. Jan. 15, 2009, Bosch Hvidevarer og U.S. Consumer Product Safety Commission udstedt en tilbagekaldelse af 476,500 Bosch og Siemens model opvaskemaskiner på grund af fare for brand. Hjemkalde dækker enheder fremstillet fra maj 1999 til juli 2005. Stoppe med at bruge enheden straks og kalder Bosch hotline eller dit Bosch forhandler for en gratis reparation, hvis din enhed er berørt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com