Bosch opvaskemaskine indstillinger

February 17

Hvis du søger efter en glat ny opvaskemaskine til dit køkken remodel, tilbyder Bosch Hvidevarer en bred vifte af high-end opvaskemaskine muligheder for dit hjem. Bosch er en europæisk virksomhed, der fokuserer på den højere ende af opvaskemaskine bolig forbrugermarkedet. En enkelt Bosch opvaskemaskine kan koste så meget som $2.000 dollars, i November 2010, ifølge Bosch hjemmesiden.

Integreret

Hvis du har små børn eller du ikke hellere vil se en enkelt knap på din opvaskemaskine, tilbyder Bosch en bred vifte af integreret opvaskemaskine i forskellige størrelse kapaciteter. Integreret opvaskemaskiner har et Kontrolpanel på kanten på toppen af døren i stedet for på forsiden af opvaskemaskinen. Kontrolpanelet er typisk udstyret med knapper for at indstille opvaskemaskinen og en lille skærm, der informerer dig om indstillingen. Bosch integreret opvaskemaskiner kommer i en vifte af stilarter og farver, herunder rustfrit stål, hvid og sort.

Synlige

Til brugervenlighed, stick med en traditionel Bosch opvaskemaskine model med synlige kontrol. Den mest almindelige af opvaskemaskiner til beboelse forbrugermarkedet, opvaskemaskiner med synlige kontrol funktion kontrolpanelet på forsiden af døren. På Bosch modeller tager en synlig Kontrolpanel normalt mere plads end en integreret. Knapper og enhver displayskærme kan også være større på synlige modeller. Bosch synlige kontrol opvaskemaskiner fås i en bred vifte af farver, herunder rustfrit stål, hvid og sort, og kommer i en række forskellige kapaciteter. Bosch opvaskemaskine valgmuligheder er synlig kontrol opvaskemaskiner typisk den billigste, ifølge hjemmesiden Bosch, i November 2010.

Skjult

For familien, der ikke ønsker deres opvaskemaskine set eller hørt, tilbyder Bosch en række skjulte opvaskemaskiner, som er udstyret med en brugerdefineret panel til at matche køkken kabinet. Panelet opvaskemaskiner er indbygget i køkkenet ligesom andre modeller, men panelet på forsiden er farvet til at matche dit køkken. Håndtag til opvaskemaskinen er også typisk i samme stil som resten af dit køkken hardware. Panelet fronter findes på en række af Bosch opvaskemaskiner, men de er som regel installeret på forsiden af Boschs integrerede, rustfrit stål valg.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com