Bosch opvaskemaskine Panel Specs

October 13

Gruppen Bosch er en producent af elektronisk udstyr, herunder forbrugernes og automobilklubber produkter. Virksomheden startede i 1886 og er hovedsæde i Gerlingen, Tyskland. Bosch sælger tre forskellige linjer af opvaskemaskiner, afhængigt af placeringen af kontrolpanelet: synlige, brugerdefinerede og skjult. Du kan købe Bosch produkter fra autoriserede forhandlere, og du kan finde en forhandler ved at søge på selskabets hjemmeside.

Synlige

Synlige Kontrolpanel line af opvaskemaskiner har alle kontrolknapper på toppanelet i opvaskemaskinen, og antallet af programmerings muligheder spænder fra tre til seks, afhængigt af modellen. Disse opvaskemaskiner fås i hvid, sort eller rustfrit stål. Et eksempel på denne opvaskemaskine er SHE68P05UC, som er rustfrit stål opvaskemaskine. Det kommer med seks vaske cykler og tre indstillinger på kontrolpanelet. Det har en maksimal start forsinkelse tidsindstilling for 19 timer og panel funktioner en statusindikator, der viser dig, hvor lang tid tilbage på cyklen. Visningen er en multifunktions lysemitterende diode (LED) skærm, og det har en sminket indikatoren. Denne opvaskemaskine er Energy Star kvalificeret, og dens dimensioner er 33.86 inches høj med 23.54 inches bred af 22.56 inches dyb.

Custom

De brugerdefinerede opvaskemaskiner har et brugerdefineret panel, der matcher udseendet af din frysere, og dette panel skjuler din kontrol og opvaskemaskine. Dybest set, din opvaskemaskine bare ligner endnu en af dine kabinetter. For eksempel, har SHV58E13UC en fryser håndtag på toppen, som åbner din opvaskemaskine. Betjeningspanelet sidder ovenpå inde i kanten af døren. Dette er en enhed, rustfrit stål, og det har fem vaske cykler og tre muligheder. De programmerings muligheder omfatter auto, power krat, økonomi og hurtig vask. Det har en maksimal forsinket tid start af 24 timer, og det har en tid resterende indikatorlys på panelet. Dimensioner af denne enhed er 34.13 inches af 23.54 inches af 21.65 inches, og det er Energy Star-kvalificeret.

Skjult

Panelet på alle de skjulte opvaskemaskiner sidder ovenpå inde i kanten af døren, og disse enheder er tilgængelige i sort, hvid eller rustfri stål. Du kan vælge mellem fire og seks forudindstillede programmer. SHX65P06UC er en model i denne serie, og det har seks vaske cykler og tre muligheder. Dette er en indbygget opvaskemaskine, der passer mellem din frysere, og karret er rustfrit stål. Det har en indikator for netværksstatus, og det har højst forsinkelse tid 19 timer. Tilgængelige programmer omfatter regelmæssig vask, tre auto indstillinger, hurtig vask og skyl og hold. SHX65P06UC er Energy Star kvalificeret, og dens dimensioner er 33.86 inches høj med 23.54 inches bred af 22.56 inches dyb.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com