Bosch ovn fejlkoder

December 26

Ovn fungerer som et effektivt middel til at forberede et varmt måltid i den moderne tidsalder. Ligesom alle apparater og maskiner, men er ovne ikke lavet til at vare evigt. Når din ovn til sidst bryde, kan du stå tilbage med intet andet valg end at ordre ud for dit næste måltid. I rækkefølge for at sikre dit hjem ovn er tilbage op og køre så hurtigt som muligt, folkene hos Bosch har pre-programmeret en serie af fejlkoder i deres ovne. Dette hjælper forbrugere og reparatører ens.

Temperaturføler

En fejlkode af "F32" betyder en temperatur sensor fejl i lavere ovnen eller fejlbehæftet ledning i temperatursensoren, selv. Denne fejlkode betyder ikke nødvendigvis, at sensoren er dårlig, men, som det kunne være i ovnen magt bord der er defekt. Check alle forbindelser på power board og sikre, at alle leddene sikkert er loddet på plads.

Øverste ovnen fejlkoder

Fejlkode "F41" betyder, at din ovn har et defekt eller fastsiddende øverste låsen, låsen switch eller låsen motor, hvilket forhindrer den øverste ovnen låsen låse på plads. Undersøge dør smæklås og dens mekanismer til at sikre de fungerer korrekt. Du kan også ønsker at sikre, at alle de elektriske forbindelser er foretaget på den ovn power board, og at alle ledninger er i god, arbejder tilstand.

Fejlkode "F43" betyder, at din øverste ovnen låsen ikke vil låse. Dette kan skyldes en defekt dørkontakt, lås eller lås motor, eller fra ledninger inde i låsen motoren, selv. Din ovn power board kan skal udskiftes, hvis alle de elektriske forbindelser er på plads.

Fejlkoden "F45" betyder, at den øverste ovnen låsen sidder fast i begge låst og ulåst position. Ovndøren kan være fastklemte, stak eller defekt, eller du kan have en defekt lås switch. Sørg for, at låsen skifter er i orden og at alle elektriske tilslutninger er foretaget. Hvis døren ikke er fast og alle de elektriske forbindelser er godt, skal du erstatte power board.

Sænk ovn fejlkoder

En fejlkode af "F42" betyder, at din ovn har et defekt eller fastsiddende lavere låsen, låsen motor eller låsen switch, som forhindrer lavere ovnen låsen låse ordentligt. Hvis alle de elektriske forbindelser er på plads på din ovn power board, kan du have en defekt power board.

En fejlkode af "F44" betyder, at den lavere ovnen låsen ikke vil låse. Dette er sandsynligvis på grund af en hedengangne dør smæklås, skifte eller låsen motor. Fejlbehæftet ledning kunne også være et problem, men hvis alle de elektriske forbindelser og kabler er sikkert så du kan have en defekt power board.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com