Bosch Tassimo fejlfinding

January 28

Bosch Tassimo er en varm drik system bruges til at lave enkelt portioner kaffe, cappuccino, espresso, varm chokolade, latte macchiatto eller te næsten øjeblikkeligt. Maskinen læser stregkoder på diske indsat i det og brygger automatisk den ønskede drik. Hvis Tassimo ikke fungerer korrekt, kan du prøve fejlfinding det. Mindre justeringer eller reparationer kan være alt, hvad der er nødvendigt.

Instruktioner

• Rengør vandtanken hvis den brygning cyklus fuldender men ikke undvære en drink. Skyl vandbeholderen med koldt vand. Brug ikke vaskemiddel eller placere tanken i en opvaskemaskine. Sikre at flyde inde i tanken kan bevæge sig frit. Erstatte tanken. Indsæt service disk for at starte den rengøringscyklussen.

•Aftør stregkode læsning vindue med en fugtig klud hvis maskinen undlader at læse stregkoden på en disk. Gnid tommelfingeren over stregkoden til at glatte det ud. Indsætte en ny disk for at afgøre, om det er et problem med koden bar. Hvis det stadig ikke kan læse en stregkode, ringe til producentens servicenummer for sådan har maskinen repareret...

•Sæt installationsdiskens omslag og piercing enhed korrekt hvis den brygning enhed ikke kan lukkes. Indsæt en disk og tryk klemmen på det brygning enhed ned indtil det klikker.

•Tag disken og Rengør den brygning enhed hvis utæt opstår. Fjerne filter cartridge og vand tanken. Fyld tanken til linjen "Max" og erstatte den. Tryk på knappen "On/Off" og placere en stor kop på cup hylde. Løft låget på den brygning enhed og Indsæt service disken. Luk den brygning enhed og tryk på knappen "Start/Stop". Maskinen vil undvære vand i koppen som den rengøringscyklussen er færdig.

• Rengør vandtanken hvis "Fylde tanken" lyser når tanken er fuld. Float i vandtanken er fast. Sikre, at det kan bevæge sig frit.

•Opkald til service hvis "6d" og "6e" blinker på skærmen samtidig. Maskinen har fundet en fejl, der kræver service.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com