Boxelder fejl på Milkweed

June 13

Boxelder fejl på Milkweed

At identificere insekter er en tricky business, fordi mange er svært at skelne med det blotte øje og mange arter ser helt det samme. Hvis du har spottet boxelder bugs på milkweed planter vokser i din have eller landskab, er faktum at de er slet ikke boxelders, men snarere milkweed bugs. To ligne irriterende, men korrekt at identificere ene over den anden vil sikre, at du ved hvad du er i vente for og hvordan man behandler dem.

Udseende

Hvis du skulle se en boxelder fejl og milkweed bug fra et par fødder væk, ville de være næsten umulig at skelne. Dog vil tæt kontrol afsløre små men betydelige forskelle mellem de to insekter. Begge af disse bugs vokse til at være omkring ½ tomme lang, men milkweed er en smule bredere i midten og har et bredere hoved. Begge bugs er sort med orange eller gule markeringer. Milkweed markeringer er bredere end boxelder markeringer, der dækker de fleste af deres vinger; størstedelen af området wing og kroppen af boxelder er sort.

Vaner

Den nemmeste måde at identificere disse bugs er baseret på, hvor du finde dem. Begge af disse insekter lever udelukkende af deres navnebrødre: boxelder fejl på boxelder træer og milkweed bugs på milkweed planter. Hverken insekt meget skade på planterne; hver fejl kun spiser lidt af hver plante. Men store parasitære er yderst skadelig for udseendet af træ eller milkweed, og kan forårsage alvorlige skader, hvis alle bugs foder og lægger æg på samme tid. Bugs forårsager ingen potentiel trussel for mennesker.

Indendørs spørgsmål

Den største gene forårsaget af boxelder og milkweed bugs stilke fra deres vandrende tendenser. Som koldere vejr sætter ind i løbet af efteråret og vinteren, voksen boxelder og milkweed bugs naturligvis forlade deres træer og planter og overflytte overalt kan de finde varme. Dette generelt fører dem ind i skure og huse, hvor de bliver gener inde. De kan få henhold til døre og vinduer, samt i revner eller sprækker i fundamentet eller vægge af dit hjem. Hvis du oplever en varm vinterdag, vil du ofte finde dem foring din sidespor til at nyde solen og varm luft. De vil forlade igen i foråret for at lægge deres æg på deres respektive anlæg.

Kontrol

Fordi lille skade på disse bugs, er der sjældent behov for at behandle dem. Men hvis de bliver en større plage i din landskab eller hjem, der er nogle skridt du kan tage. Mest generiske insekticider vil dræbe eller drive væk boxelders og milkweeds. Du kan også vakuum op insekter og bortskaffe dem udendørs igen. Den eneste måde at sikre, at du ikke har et problem med disse insekter er at fjerne alle kvindelige boxelder træer og alle milkweed planter fra din landskab.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com