Brænde Log værktøjer

March 31

Brænde Log værktøjer

Brændende brænde tilbyder en økonomisk brændstof kilde i forhold til den høje pris på olie og naturgas. En brændende ild også bringer varme til et hjem indretning og inkorporerer sjov, familie, lejrbål-inspirerede aktiviteter. At skære, opdele og brænde brænde, et par kvalitet log er nødvendige redskaber.

Brænde Rack

En brænde rack gemmer logfiler under logs inden for rækkevidde af pejsen. De kommer i en bred vifte af stilarter og materialer, fra træ til solid jern og rustfrit stål. Nogle af stativerne har en plads til at hænge en pejs vedligeholdelse værktøj og en plads til kindling.

Motorsav

En motorsav gør kort proces med skæring gennem logs og træet lemmer. Særligt værdifuldt om vinteren, eller når du skære en stor mængde af træ, el-værktøj er en tidsbesparende stykke udstyr til at bringe store træer til størrelse.

Økse

En hånd økse er brugt til at hugge mindre stykker af træ. De kan have enten træ- eller metal håndtag med mulige gummi casing nemlig bette greb. En god økse vil gøre chips stor nok til at brænde til brænde. En hånd økse er beregnet til at hugge træ 3 inches bred eller mindre.

Opdele Mauw

En opsplitning mauw er mere effektiv end en økse. Mauw har et bredt hoved, opsplitning træ nemt. De kommer i forskellige vægte og skal plukkes baseret på hastigheden på brugerens swing. De fleste mennesker foretrækker et 6-1/2 pund mauw.

Opdele kile

En Kløve kile opdeler larges stykke træ. En jern kile er drevet ind i træ ved hjælp af en forhammer. En plastic kile ligner en jern kile, men det er gled ind i en delvis afskårne log at holde hullet åbent mens der skæres med en motorsav. Både hjælpe opdele store logfiler til pejs størrelse.

Log luftfartsselskab

En log carrier gør transport af brænde logfiler i hjemmet mere bekvem. Lavet af robust canvas, ligger det fladt for at indlæse med træ. Logfilerne er bundtet med håndtag og transporteres som en kuffert. Et luftfartsselskab har undertiden en stål står til at fastgøre lærred, for hængende ved siden af pejsen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com