Brændende lugt i en Oreck vakuum

October 11

At holde dit hjem rent og uberørte indebærer støvsugning det regelmæssigt for at fjerne løs snavs og debris. Hvis din Oreck støvsuger stopper fungerer korrekt, eller hvis du begynder at mærke en brændende gummi lugt, stop benytter sig straks og foretage fejlfinding af problemet, skal du finde ud af hvad problemet er. Løse problemet, så du kan fortsætte ved hjælp af maskinen og rense dit hjem.

Børste Bar

Nogle gange har du måske bemærket at din Oreck støvsuger er udsender en meget stærk lugt, der ligner brændt gummi. Dette brændt gummi lugt kommer fra det bælte, der forbinder den motor trisse at børste bar. Bæltet er hvad gør børste bar rotere. Børste bar flytter gulvtæppet bunke at fjerne snavs fra dybt inde i gulvtæppet.

Brændende lugt

Den brændende lugt sker når noget træsko børste bar og bælte og forhindrer dem i at dreje. Den motor remskiven vil fortsætte med at rotere, dog, og i stedet for at dreje bæltet, det vil gnide op mod det. Den resulterende friktion skaber varme, som producerer den brændende gummi lugt.

Brækkede sikkerhedsseler

Hvis du ignorerer den brændende lugt, bælte vil fortsætte med at gnide op mod motor remskiven, og det vil til sidst bryde. Brudt bælter vil forhindre maskinen i at suge og tæppebanker bar fra roterende. Erstatte brudt bælter og fjerne enhver træsko, så dette ikke sker igen i fremtiden.

Forebyggelse af brændende lugter

Forhindre de brændende lugt ved at holde computeren fri for træsko og blokeringer. Gøre dette ved at fjerne den eneste plade efter hver brug og picking up nogen løse hår og streng, der har pakket rundt om bæltet eller børste bar. Brug saks til at fjerne dem som skal være, men vær omhyggelig med ikke at ridse børste bar.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com