Brændeovn Tips

January 11Ved hjælp af træ til at varme dit hjem er et alternativ til afbrænding af fossile brændstoffer, frigive store mængder af kuldioxid og bidrage til den globale opvarmning, ifølge John Gulland af The brænde projektet, "Det er generelt enige om af både energi og skovbrug forskere, forudsat høst foregår på en bæredygtig måde, forbrænding af træ til energiproduktion er hovedsagelig CO2 neutral når anses for normale skov regenerering periode." For at brænde træ renlig, du skal vælge den korrekte komfur og brænde og følger ordentlig brændende praksis.

Hvis du vælger ovnen

Når du vælger en brændeovn, købe kun én, der er godkendt af US Environmental Protection Agency. Du kan finde en etiket på bagsiden af ovnen, der hedder det opfylder EPA standarder for partikel emissioner. Mange mennesker har mentale billeder af brændeovne, der producerer store skyer af røg fra en husets skorsten. Dette gælder for gamle, ikke-effektive brændeovne, som kunne udlede op til 60 gram af røg i timen. Nye, effektive EPA-certificeret brændeovne udleder kun 2-5 gram af røg i timen, hvilket skaber kun tynde streams af røg. Mindre røg betyder mindre affald. EPA-certificeret pejse brænde betydeligt mindre træ for at producere den samme mængde af varme end deres gamle pot-bellied modstykker.

Vedligeholde ilden

Kontroller, at det træ, du planlægger at brænde er helt tørret. Efter skæring frisk træ og opdele det i håndterbare-størrelse stykker, bør det stablet og gemt udendørs når vejret i seks måneder til et år før det bliver brændt. Beskytte træet mod regnen, men tillader vinden for at få det til at hjælpe med tørringen. Træ, der er ordentligt tørret, eller krydret, vil have nogle revner i det og lyder hule, når to stykker er slået sammen.

Generelt, nåletræ som fyr og Gran producere varmt brande, at lys hurtigt, men brænder op hurtigt. Brand ved hjælp af hårdttræ som eg, er hickory og ahorn sværere at komme i gang, men brænder i lang tid. Mange mennesker vælger at brænde en kombination af træsorter. Et par stykker af kindling og nogle tør fyr får hurtigt en flammende ild vil, på hvilket tidspunkt et udbud af hårdttræ kunne føjes til holde ilden gå i timevis. EPA antyder brændende varme, lyse brande snarere end ulmende brande, som hverken sikker eller effektiv. En ulmende brand skaber creosot oprustning, en førende årsag til skorstenen brande.

Som træ brænder ned til kullene, rake kullene mod døren til at oprette en gravhøj i stedet for at sprede dem flade. For at opretholde en aktiv brand, skal du tilføje mindst tre stykker af træ på gangen bag højen af kul. Når aske akkumulere efter flere brande, øse dem ud og opbevare dem udendørs i en overdækket metal beholder fra brændbare materialer, herunder træ dæk og hus sidespor.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com