Brændeovne fra 1950erne

July 29

Brændeovne fra 1950erne

1950s er kendt for sin hjemlighed. Køkkenet var hjertet i hjemmet, som man siger, og dens komfur var på mange måder sit hjerteblod. Det blev brugt dagligt. Ældre og mere traditionelle hjem tid ofte havde et hvidt komfur med separate komponenter, mens nyere og remodeled midten af århundredet boliger ofte spillede med farve og konfiguration.

Definitioner

Vilkår "komfur," "ovn" og "range" almindeligt-- og fejlagtigt--i flæng. I virkeligheden er der nogle forskelle. Ifølge InfoSquares.com, som har specialiseret sig i ESL (engelsk som andet sprog) oplysninger for studerende og lærere, "[T] han hele apparatet kaldes et komfur. Den del, der er indeni er den ovn, som ofte bruges til bagning. Den del, der er på toppen, er komfur eller rækkevidde. Dette interval er normalt fire brændere." Derudover er der ofte en slagtekyllinger; i modsætning til en ovn, som kokke med varmen fra oven, kokke en slagtekyllinger med varme nedefra.

Formularer

I 1950 ' erne, brændeovne, kom i flere former og ofte adskilt komponenter. Dobbelt komfuret var populære side-by-side ovn eller en ovn ved siden af en slagtekyllinger. Områder eller komfur toppe, blev ofte bygget oven på side-by-side ovne. Indbygget dobbelt ovne begyndte også at blive set i nyere midten af århundredet konstruktioner eller remodels. Pr. definition, disse var ikke brændeovne, og ovnene var typisk stablet i stedet for side om side; komfur i disse tilfælde var separat og er indbygget i et køkkenbord. Standard enkelt brændeovne med en slagtekyllinger, indbygget ovn og rækkevidde på toppen blev også brugt, men de er ikke ikoniske i 1950 ' erne.

Farver

Hvid med sort eller krom trim anses for midten af århundredet standard for køkkenmaskiner af tiden, og brændeovne er ingen undtagelse. Under denne efterkrigstidens årti, men producenter vendte deres opmærksomhed fra forsvar til home front og begyndte at producere ovne og andre apparater i den brede vifte af farver folk bruger til at lyse op i deres hjem. Patriotiske røde og blues og fed hybrider som turkis, samt pasteller herunder pink og gul var pludselig tilgængelig som komfur og andre køkken appliance farver.

Retro

Der er en krigere til 1950erne i et voksende segment af 21st century design. De forskellige former for midten af århundredet brændeovne kommer tilbage, især den indbyggede, stablet dobbelt ovn, som øger effektiviteten for den husholdning, madlavning og underholdende og sparer penge, to mål fælles 1950s husholdninger. Desuden folk, der køber midten af århundredet boliger nyorientering dem, og chrome elementer af en typisk 1950s komfur nemt matches med dagens appliance materiale valg: rustfrit stål.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com