Brændselsolie ovn vs alternativ opvarmning metoder

August 8

Gas-baserede brændstof ovnen er formentlig den mest brugte måde at varme boliger i USA. Det brænder gas og varmer hele huset til en specifikt indstillede temperatur. Denne temperatur kan reguleres ved at ændre termostaten. Dog kan det ikke være den mest omkostningseffektive måde at varme dit hus.

Brændstof gasfyr

Dette er sandsynligvis den mest bekvemme måde at opvarme din bolig. Bare Tænd din varmeenhed og justere termostaten til temperaturen, du ønsker og ovnen vil sparke på, brændende gas til opvarmning dit hjem. Men dette er nok den dyreste måde at varme dit hjem. Dette er fordi du varme værelser du kan faktisk aldrig bruge eller sjældent skriver. Derudover med skiftende prisen på gas kan du aldrig virkelig være sikker på hvad din gasregning vil være i slutningen af en faktureringsperiode.

Pejs

Pejsen koster lidt eller ingen penge og kan varme et helt rum. Selvom det er kun ét rum, hvis du bruger det meste af din tid kan der du spare en masse penge ved at bare køre pejs. Selvfølgelig, nogle nyere pejse kører ud samme gas linje som din ovn, men fordi det er kun for en lille apparat det vil koste betydeligt mindre. Og hvis du bruger en træbaserede pejs, behøver du kun at faktor i prisen på træ (hvis du har brug at købe dette), og lejlighedsvis produktet til at rense din pejs og skorsten.

Transportable varmeapparater

Hvis du har tendens til at tilbringe megen tid i specifikke værelser men ikke hele huset, kan du tænke på ved hjælp af transportable varmeapparater. Disse er små elektriske enheder, som du kan købe på næsten alle store butik. For at bruge dem. du skal sætte dem og punkt dem i retningen vil du gerne varme til at gå. Nogle har endda justerbar varme niveauer. Hvis du kun ønsker at varme et eller to værelser dette kan være den bedste vej at gå, fordi de transportable varmeapparater udvise en konstant strøm af varme og køre til en brøkdel af den pris, din brændstof oliefyr kan køre.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com