Brændstof alternativer til Tiki fakler

December 21

Brændstof alternativer til Tiki fakler

Tiki fakler brændstof stemning i baghaven sammenkomster af lysere natten og afskrække myg med deres oliebaserede citronella olie. Non-petroleum alternativer til citronella olie, såsom bio-diesel, paraffinolie og propan, findes også til at fyre op din fakler i en renere, mere miljøvenlige mode.

Bio-diesel brændsel

Dette øko-venlige fakkel brændsel, som er lavet af genbrugt vegetabilsk olie-baseret bio-diesel, ofte indeholder myg frastødende citronella og brænder længere med mindre røg end oliebaserede fakkel brændstoffer. En bio-diesel, citronella-duftende brændstof, lilla Skeeter tæppebanker fra Patriot Bio produkter, er tilgængelig online for 14,99 dollar en gallon plus forsendelse.

Paraffinolie

Udråbt som det reneste brændende fakkel brændstof tilgængelige, røgfri paraffinolie er en gennemsigtig, farveløs og lugtfri olie, der er sikker til brug indendørs eller udendørs. Det er typisk også en dyrere løsning, prismærket henne ved omkring $30 for 28 ounce af ren paraffinolie.

Propan-fueled fakler

Propan-fueled fakler tilbyder en klar fordel over olie-brændende fakler, fordi der er ingen olie til at spilde, og de er justerbar, så det er nemt producere det nøjagtige beløb af lys du har brug for. Propan fakler kommer i mange forskellige stilarter fra små fakler, der kører på en one-pund dunk af propan til permanent tiki fakler, der kan installeres underground og køre off store genopfyldning propan tanke. Priserne for disse fakler spænder fra $30 til mere end $300 online og i butikkerne med propan refill på mange isenkræmmere og tankstationer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com