Braille ADA Specs

October 30

I 1990 vedtog forbundsregeringen amerikanere med handicap Act (ADA). Denne lov foretaget ændringer i den måde, offentlige faciliteter blev designet og bygget. ADA sikrer sikkerheden for dem, der er handicappet når besætter og passerer gennem et offentligt anlæg. Et aspekt af ADA var at sikre anvendelsen af offentlige faciliteter af dem, der er blinde. Braille krav er defineret i amerikanerne med Disabilities Act og kræves af dette føderale lovgivning.

Specifikationer

Braille ADA specifikationer kræver højden af Braille prikkerne for at være.019 inches. Braille prikker diameter skal være.057 inches. Prikkerne skal være fordelt fra center til center.092 inches fra hinanden. Linjeafstanden i Braille celler skal være mindst.400 inches fra midten af den tilstødende linje prikker.

Historie

Standarder for Braille ADA specifikationer kommer fra de standarder, der anvendes til papir. Mens amerikanerne med Disabilities Act har krav til størrelse og afstand af Braille brugte, har mange stater skabt deres egne standarder skal anvendes med deres bygningsreglementer. Retningslinjerne anvendes i amerikanerne med Disabilities Act er blevet taget fra Library of Congress standarder for Braille på papir.

Godkendelse

I 2004, blev opdateret retningslinjerne offentliggjort af Access Board. Specifikationer for Braille størrelse og afstanden blev ændret. Disse specifikationer er den første, der kræver Braille prikkerne for at være "hvælvet." September 15, 2010 udgivet Department of Justice reviderede ADA forordninger, der træder i kraft på 15 marts 2012. Disse forordninger indarbejde og opdatere Braille specifikation indeholdt i retningslinjerne 2004 Access Board.

Enkelte stater

Individuelle stater har ret til at kræve specifikationer, der overstiger kravene til føderale lovgivning. Krav af amerikanerne med Disabilities Act er det mindste staterne skal håndhæve. Californien er et eksempel på en stat, der har krævet mere end bare et minimum til punktskrift specifikationer. Staten skabt, hvad er kendt som "California Braille" i 1980. Californien Braille-specifikationerne kræver prikkerne for at være 1/40 tommer i højde, 1/10 tommer på midten af cellen og 2/10 af en tomme mellemrum. Disse krav blev gennemført for at reducere hærværk og forbedre læsbarheden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com