Brand Ratings til et Metal tag

May 26

Et metal tag er blandt det sikreste af alle tagene på grund af dens holdbarhed og ikke-combustibility. I virkeligheden, når skovbrandene raseri gennem boligbyggerier, ofte metal-overdækket huse er de eneste venstre stående. Hvis du overvejer at installere et metal tag i en ny bygning eller ombygning af en eksisterende bygning med et metal tag, forstår brand bedømmelser kan hjælpe træffe du en informeret beslutning om taget.

Funktion

Forsikringsgivere laboratorium (UL) har udviklet sit brand ratings system for at give oplysninger om brandsikring af en bred vifte af produkter---alt fra elektronik til byggematerialer. Med hensyn til de fleste byggematerialer giver UL vurderinger baseret på timebasis udførelsen af materialet, når det har udsat for brand, herunder overførsel af varme og tilstrækkeligt, at antænde en brand og bærende udførelsen af materialet. For tagmaterialer giver UL en klasse-baseret klassifikationssystem.

Typer

Der er tre forskellige brand ratings tildelt tagene: klasse A, klasse B og klasse C. Et tag med en klasse A rating er ikke-brændbart materiale, og så vil modstå alvorlige brand eksponering uden antændes. Klasse B rating gives til tag strukturer, der kan modstå en moderat mængde af brand eksponering. Klasse C rating er den laveste rating anvendes til tagmaterialer, og kan kun tåle en lille mængde af brand eksponering, men nok til at tillade disse indersiden at flygte. Fordi metal er ikke brændbart, er metal tagdækning brand-rated som klasse A.

Betydning

Selvom det er umuligt at skabe en brandsikker bygning, tillader brand ratings system bygherrer at vælge materialer, der reducerer udbredelsen af brand, giver mere tid for beboerne at rømme bygningen, samt give mere tid til brandmænd ankommer og slukkede branden. Fordi metaltag er brand-klassificeret som klasse A, repræsenterer de de fleste brandbeskyttelse, der tilbydes i en tagmateriale.

Misforståelser

Selvom metaltag, selv modtage en brand-rating af klasse A, kan hele tagkonstruktionen modtage en anderledes bedømmelse. Når en bygnings tag er brand-rated, er alle materialer tages hensyn--herunder hvad der er nedenunder det metal tag. For eksempel, hvis et metal tag er installeret oven på træ helvedesild, vil helvedesild sænke tagets brand rating, fordi de er lavet af et brændbart materiale. Derfor, selvom de metal tagdækning er klassificeret som klasse A, hele tagkonstruktionen kan modtage et klasse C rating.

Fordele

Kende brand ratings til et metal tag kan hjælpe dig gøre det bedste bygning valg for placering af strukturen. Med en klasse A Tag, strukturen vil have meget mere beskyttelse mod ild, og så er egnet til selv de mest brand-udsatte områder, såsom tørre klimaer med hyppige skovbrandene. Gør hele tag struktur brand-rated klasse A kan være dyrt, så i områder ikke tilbøjelig til at fyre, kan du vælge en lavere brand rating for hele strukturen mens du bruger klasse A metal tagdækning. Der er en fordel ved at bruge de ekstra penge, selvom: at have en klasse A brand-rated tag kan reducere sikringen bygningen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com