Brandhæmmende Cedar dæksiden helvedesild

March 23

Brandhæmmende Cedar dæksiden helvedesild

Cedar dæksiden helvedesild er letvægts, holdbare og naturligt henfald og insekt resistente, men de kan også placere huse en øget risiko i tilfælde af en wildfire. Heldigvis, cedertræ helvedesild kan tage på brandhæmmende egenskaber når korrekt behandlet med kemiske brandhæmmende. Disse produkter, som er bestemt til nybygning eller ombygning, er holdbare og effektive. Alternativt, kan tidligere installerede ubehandlet cedertræ sprøjtes eller males med brandhæmmende kemikalier. Disse produkter er ligeledes nyttig men kræver periodiske genansøgninger.

Brandhæmmende processen for nye helvedesild

Helvedesild er placeret i trykisoleret vakuum kamre, der suge ud alle deres indre luft og vand. Helvedesild er derefter grundigt gennemblødt med kemiske brandhæmmende. Næste, helvedesild er placeret i en tør ovn. Efter flere dage, blive brandhæmmende kemikalier permanent termisk bundet til helvedesild. Denne proces sikrer brandhæmmende kemikalier vil aldrig udvaskes eller vaske væk for livet af helvedesild.

Indstillinger for tidligere ubehandlet cedertræ

Der er behandlingsmuligheder designet til at øge Modstandsevnen mod brand på tidligere ubehandlet cedertræ dæksiden helvedesild. Helvedesild er sprøjtet eller børstet med klare brandhæmmende kemikalier. I modsætning til cedertræ, der er tryk med brandhæmmende kemikalier og ovntørrede, resultaterne er ikke permanent. Over tid, vil kemikalierne gradvist siver ud, forårsager helvedesild bliver mindre brandsikre. Derudover noget træ, der er behandlet med disse produkter kan blive mørkere fra solen. For de bedste resultater, bør helvedesild trak hver tre eller fire år.

Lokale bygning kode krav

Lokale bygningsreglementer og forordninger kan kræve en bestemt klasse af brandhæmmende behandlinger, især hvis du bor i en brand-udsat område. Klasse A, B og C er de tre generelle klasser af brandhæmmende behandlinger. Klasse A brandhæmmende behandling vil give den højeste grad af beskyttelse mod selv alvorlige brande. Klasse B brandhæmmende er effektive i moderat brand eksponering, mens klasse C flammehæmmere er i stand til at modstå brand - forudsat det er en lys brand begivenhed. Det er muligt for kemisk behandlede cedar dæksiden helvedesild at opnå A, B eller C brandhæmmende klasseegenskaber.

Betydningen af brandhæmmende materialer

Mens det ikke er muligt at have helt huse brandsikre, hjem konstrueret med materialer, der er i overholder med lokale brand-koder er mindre tilbøjelige til at opretholde brandskader end hjem lavet med nontreated materialer. Desuden kan hjem lavet med brandhæmmende materialer, såsom cedar dæksiden helvedesild eller tagene, medvirke til at reducere spredning og intensiteten af skovbrandene af ikke fodre dem med meget brandfarlige bud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com