Brandmand Design Idéer

October 10

Uanset om du udsmykning rummet af et barn, der beundrer brandfolk eller du er en brandmand dig selv og ønsker at hylde til din profession, overveje at indarbejde en brandmand-tema design i din indretning. Ved hjælp af maling, dekorationer og møbler, kan du skabe et rum, at eventuelle fremtidige eller nuværende brandmand ville være stolte af at kalde sin egen.

Vægge

Sort, hvid og rød er ideelle valg for en brandmand-tema soveværelse vægge. I et barns soveværelse, overveje at male væggene hvide og male sorte prikker på dem til at ligne prikker af en dalmatiner. I en voksens værelse eller en stue, male to vægge hvide og to vægge sort. For at medtage rød, hænge tapet eller bruge stencils ligner mursten på en fokal væg. Føje til sjov af et barns værelse ved at tilføje firetruck og brandmand decals.

Møbler

Møbler du vælger til en brandmand-tema design afhænger af rummet du er udsmykning. I et børneværelse, en seng eller en headboard, der ligner en brand er lastbil et passende valg. I en voksen værelseslejligheder er glat sort lakerede møbler en bedre løsning. Fremlægge en stue med en sort lædersofa og sofabord, udstyret med en glasplade og sølv ben.

Sengetøj

Som møbler, sengetøj du bruger i en brandmand-tema værelse afhænger hvem og hvad rummet er. I et beboelsesrum, dække vinduerne med lige bomuld sort og hvide gardiner og drapere en sort-hvid plettet kaste tæppe over bagsiden af sofaen. I en voksen værelseslejligheder, gøre sengen med hvide plader og en sort dyne, eller vice versa, og sæt røde pyntepuder langs toppen af sengen. For et barns værelse, en narresut funktionerne aftryk af brandbiler og andre ild-relaterede emner og matchende gardiner ville være et passende valg.

Tilbehør

Bringe i tilbehør til at fuldføre udseendet af en brandmand-tema værelse. I dit barns soveværelse, omfatte tilbehør, der tillader ham at lade som om han er en brandmand. Fastsat legetøj brandbiler på hylderne. Sæt en toy box, der ligner en brand lastbil i slutningen af en seng og skabe et område fyldt med brandmand kostumer til kjole op. For en bolig eller en voksen room, vælg tilbehør, der vil skabe et mere voksent look. Ramme sort og hvid billeder af antikke ild lastbiler, brandhaner og brandfolk og hænge dem op på væggene. Lean en stige mod en væg og bruge det som en display hylde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com