Brandslukker inspektion tjekliste

February 18

Du kan ikke være klar over det, men det arbejdsmiljø og sikkerhed Administration (OSHA) anbefaler generelt, at en brandslukker modtager en inspektion hver 30 dage. Denne kontrol sikrer, at ildslukker altid er fuldt opladet og betjenes. En tjekliste kan bidrage til at sikre, at alt fungerer og at brandslukker er tilgængelig, når det er nødvendigt.

I anviste område

Sørg for, at brandslukker er på sin tildelte plads. Ildslukkere er typisk i nærheden af områder, hvor brande er mest sandsynligt, at forekomme. Hvis det er en transportabel ildslukker, er det typisk monteret på væggen hvor det let kan fjernes.

Ikke blokeres eller skjulte

Check at brandslukker ikke er skjult bag kasserne eller lagrede udstyr. Når lagerplads er på en præmie, flyttede ubrugt udstyr nogle gange foran ildslukkere, hvilket gør det svært at nå. Holde forsyninger og udstyr fra det område, hvor brandslukker er, at det forbliver let at lokalisere og få adgang til.

Anbefalet Pressure Level

En brandslukker er udstyret med et manometer, der angiver, om det er undercharged, fuldt opladet eller betalt for meget. Nål af maskemåleren, der typisk sidder midt i en grøn arc og dette betragtes som en normal afgift. Den grønne arc repræsenterer en fuld opladning og betyder, at brandslukker er klar til brug. Hvis ildslukker ikke har en fuld opladning, ringe til din lokale brandvæsen om at få dem til at genoplade det for dig, eller til at anbefale en person, der gør at.

Dyser og dele

Inspicere dysen og andre dele af slangen for at sikre de ikke er blokeret. Kontrollere slange for revner og huller, der kan påvirke strømmen af kemikaliet. Hvis der er skader, vil delene af brandslukker kræver service.

PIN og segl

Brandslukker er udstyret med en PIN-kode og sikret tætning. Hvis pinkoden er blevet fjernet eller forseglingen er revet, brandslukker allerede kan have været brugt og er muligvis tom eller lav på kemiske. Erstatte eller har ildslukker repareret så hurtigt som muligt for at have den klar i tilfælde af, at det er nødvendigt.

Anerkende skader

Undersøge brandslukker for buler, utætheder eller andre tegn på skade. Tør off alle snavs, olie eller rester, der kan ruste ildslukker eller forhindre nogen i at læse etiketten. Erstatte brandslukker, hvis der er tegn på skade.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com