Braun renere vil ikke starte

November 14

Mange barbermaskiner fremstillet af firmaet Braun omfatter en automatisk renere, der vil rense, smøre og genoplade shaveren på daglig basis. Det patenterede rengøringssystem, kaldet Clean & forny System, indgår i virksomhedens serie 7 barbermaskiner og nogle andre barbermaskiner. Mens den automatiske renere bør arbejde godt hvis opkrævet og vedligeholdes ordentligt, skal du måske et par andre fejlfindingstrin, hvis renere ikke vil starte.

Instruktioner

•Tilslut den rengøring enhed til en fungerende power supply afsætningsmulighed; netledningen skal tilsluttes sikkert til bunden af den rengøring enhed. Power-knappen bør være "På" eller renere vil ikke arbejde.

•Skub lift-knappen på forsiden af renere at åbne rengøring-skuffen. Trække ud rensekassette at kontrollere, at du har fjernet låget fra patronen. Renere vil ikke starte hvis låget er stadig på.

•Look inde i rengøring rum til at kontrollere, at der er tilstrækkeligt væske i rensekassetten. Erstatte væske, hvis lav eller tom.

•Indstil rensekassetten tilbage ind i rengøring enhed og lukke rummet. Tryk på knappen "Start rengøring" på forsiden af den rengøring enhed, som den rengøring enhed ikke starter, medmindre du bliver bedt om ved at trykke på startknappen.

Kortindgangsdør et autoriseret Braun-servicecenter hvis de foregående trin ikke løser problemet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com