Briggs & Stratton 20 HP Vanguard Specs

December 23

Briggs & Stratton 20 HP Vanguard Specs

Briggs og Stratton Vanguard 20 hk motor fås i enten en vandret krumtap konfiguration eller en lodret krumtapakslen konfiguration. Lodret krumtapaksler udvide under motoren og bruges ofte til power plæneklipper type enheder hvor den mekanisme, drevet af motoren sidder under motoren. Vandret krumtap motorer udvide power på siden af motoren. Vanguard serien motorer er designet til kontinuerlig, tunge applikationer.

Cylinder specifikationer

Cylinder i Vanguard 20 hk motor har en 2,83-tommer boring med 2,76-tomme slag for en total motorkapacitet på 570 kubikcentimeter (cc). Som modelnavnet antyder, producerer 570cc motor 20 hk.

Olie kapacitet

Motoren er smurt ved hjælp af standard motorolier. Motoren kræver 1,4 liter (l) eller 48 væske ounce af olie-for korrekt smøring. Vanguard 20 HP bruger fuld pres smøring og byder på et spin-på oliefilter.

Ventil Design

Vanguard 20 HP bruger overliggende ventiler. Overliggende ventiler tillader at motoren arbejder ved en lavere temperatur og også øge ventil levetiden.

Cylinder ærmer

I modsætning til andre motorer bruger Vanguard række motorer en støbejern cylinder sleeve. Støbejern bærer bedre og har mindre af en tendens til at fordreje under høj varme. Støbejern cylindre bidrage til at reducere varme problemer og øger den anvendelige levetid for motoren.

Karburator og brændstoftank

Vanguard 20 HP er designet til at bruge et eksternt monteret brændstoftank. Det bruger en float-feed karburator med en indbygget brændstofpumpen. Dette giver mulighed for en motor til brug med en bred vifte af brændstoftanke.

Fysiske dimensioner

Briggs og Stratton Vanguard 20 hk motor er næsten 10 1/2 inches af 16 inches af næsten 18 inches herunder krumtapakslen. Afhængigt af konfigurationen af krumtapakslen vejer motoren 81 eller 89 pounds.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com