Brintoverilte blanding for tomatplanter

August 29

Brintoverilte blanding for tomatplanter

En brintoverilte blanding er en nyttig løsning for alle voksende tomatplanter. Dette let tilberedt blanding kan gives til tomatplanter enten ved at hælde det direkte på jorden, så planterne vil normalt være vandes eller ved hjælp af blandingen som en spray. Anvendelsesmetode, du vælger, afhænger af grunde til at anvende blandingen.

Brintoverilte koncentration

Brintoverilte sælges i de fleste butikker er en 3 procent koncentration af brintoverilte med resten af den løsning er vand. Højere koncentrationer sælges primært til specialbutikker, men check etiketten før køb for at være sikker på det er en 3% koncentration. Dette er den styrke, du vil bruge til blandingen. Bemærk, at navnet på etiketten ikke altid det samme; Det er undertiden omtales som et aktuelt løsning. En hurtig etiket check vil afsløre, at de er i virkeligheden det samme produkt.

Forberede blanding

At gøre blandingen kræver fortynding brintoverilte med vand. Når du forbereder en blanding for dug planter til at forhindre infektion eller meldug, tilføje 1 1/2 tsk af hydrogenperoxid til 1 kop vand. Når du anvender det til mange tomatplanter og har brug for et større antal blanding, tilføje 1/2 kop hydrogenperoxid til hver gallon af vand. Hvis du vil fjerne svamp fra planter eller deres jord, udgør en stærkere løsning ved fordobling af mængden af peroxid pr. blanding men at holde den samme mængde vand.

Anvende til jord

Har jorden skal være tilsat kulsyre eller mug, svamp eller bakterier vokser i det, anvende blandingen direkte på jorden på samme måde, du normalt vand planter. Brintoverilte blandingen styrer uønskede vækster i jorden ved at oxidere dem på kontakt, dræbe dem uden skadelige bivirkninger. Fordi blandingen hurtigt nedbryder efter ansøgning, vil det slippe vand og ilt i jorden, beluftning det nemt og effektivt.

Sprøjtning planter

Når svamp eller mug vokser på en tomatplante, brug en sprayflaske til spray blandingen direkte på anlægget selv. Dette dræber uønskede organismer på kontakt, absorptionen af blandingen gennem rødderne berører dem ikke. Dette hjælper også til at bekæmpe og forebygge bakterieinfektioner i tomatplanter. Når du arbejder med en hel drivhus tomat planter, kan sprøjtning blanding generelt i hele luften forhindre mug i fugtige forhold.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com