Brødrister kombinationsmikrobølgeovne og energiforbrug

April 4

Brødrister kombinationsmikrobølgeovne og energiforbrug

I en frygteligt lille køkkenområde, kan en kombination mikroovn og brødrister ovn tjene som en multipurpose madlavning apparatet. Bare flip en switch og det går fra Toastmaskine at mikrobølger-- men glem ikke at fjerne metal reoler.

At finde energiforbrug

EnergyGuide etiketter er ikke påkrævet for kombinationen mikroovn brødrister ovne. Uden EnergyGuide etiket, kan forbrugerne let sammenligne kombination mikroovn brødrister ovne baseret på effektivitet. Hvert enkelt apparat bør dog stadig have en etiket, der beskriver dens energiforbrug i mikroovn og brødrister ovn tilstand.

Effektivitetsstandarder

Der er ingen aktuelle effektivitet standard for kombinationen mikroovn brødrister ovne, heller ikke vil nogen standard gå i kraft i den nærmeste fremtid. Det amerikanske Department of Energy's 2009 regelfastsættelse opdatere appliance energieffektivitetsstandarder, som krævet af energipolitik og bevarelse Act, fortsatte politik med ingen standarder for mikrobølgeovn og elektriske ovne. Standarder for disse apparater ikke anses for begrundede baseret på teknologiske fremskridt og omkostningseffektivitet. (ref: Federal Register, se oversigt på P.2)

Estimering brug

Forbrugerne kan estimere energiforbruget ved kombination mikroovn brødrister ovne baseret på den apparat mærket watt. At bestemme dagligt energiforbrug, Multiplicer antallet af timer du betjener apparatet som en mikrobølgeovn gange mikrobølgeovn watt, og antallet af timer du betjener apparatet som en Toastmaskine gange brødrister ovn watt; Læg dem sammen. For eksempel, hvis du bruger en kombination mikroovn brødrister ovn med watt 1500W brødrister ovn og 700W mikroovn i 1 time i hver tilstand, dit daglige energiforbrug ville være 2200W eller 2.2 kWh.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com