Brolægning sten værktøjer

April 22

Brolægning sten værktøjer

Brosten spænder fra konkrete præfabrikeret sten til naturlige sten fundet i rock stenbrud, men uanset brosten, du installerer, er der værktøjer, der er nødvendige for installationen. Hammer og flad mejsel vil tillade dig at figuren brosten, gummihammer vil hjælpe med at fastsætte stenene, og fire-mund hånd niveau vil hjælpe med at holde niveauet sten. Ved hjælp af disse tre vigtigste værktøjer, kan du være sikker på, at din sten brolægning projekt vil ende med smukke.

Hammer

Hammer bruges til at forme brosten skal være mindst to pounds. To-pund sledge har en to-sidet metal hoved, der vejer to pounds og et håndtag, der er 12 til 16 inches lang. Vægten af hammeren kan du forsigtigt trykke på mejsel for at forme og størrelse af brosten. Disse hamre er tilgængelige med træ, metal og glasfiber håndtag.

Flad mejsel

Den flad mejsel er halv en tomme i diameter og 12 til 16 inches lang. Skaftet af mejslen er rund med undtagelse af en to-tommers spændvidde i den ende, der er flad og skarpe. Flad med henblik herpå vil nemt forme og skære brosten. Placere den flade ende af mejsel på stenen og forsigtigt trykke med to-pund slæden vil resultere i lige kanter på stenen.

Gummihammer

Efter de natursten brolæggere have været formet, de skal angives til sand eller mørtel, og en gummihammer vil hjælpe med at fastsætte stenen. Ved forsigtigt at trykke den sten brolægger med en gummihammer, kan du sikre dig, at udlægningsmaskiner fuldt ud har sat ind i grundmaterialet. En kølle gummi hoved vil absorbere en stor del af virkningen af slag og forebygge skader pavers. Hovedet er seks inches i diameter og otte inches lang. Håndtaget er træ eller metal og er 12 til 16 inches lang.

Fire-fods niveau

Det fire-mund er afgørende i æglæggende natursten brolæggere. Ligesom navnet antyder, er det fire fod lang, samt fire inches lang og to inches tyk. Det har en glas boblen i midten, der når niveau, vil finde mellem to markerede linjer i boble glas. De fire-fods niveau vil tillade dig at holde din sten asfaltudlæggere niveau--selv, hvis nødvendigt, du kan placere asfaltudlæggere på en fem-graders hældning at tillade vandafstrømning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com