Brown Patch græs sygdom

August 18

Brown patch græs sygdom, også kendt som Rhizoctonia blight, er en almindelig sygdom til St. Augustine, Kentucky bluegrass, Bermuda, centipede græs og rug græs i høj fugtige regioner eller skygge. Brown patch er en svampesygdom, der er en alvorlig trussel mod græsplæner hvert år.

Betingelser

De mest gunstige betingelser for brown patch udvikling omfatter tilstedeværelsen af aktive svampe, kraftig vækst af modtagelige græs og dagtimerne temperaturer på 75-85 grader.

Symptomer

Det mest almindelige symptom på brown patch sygdom er et mønster af visne græs med en gullig ring kaldes en røg ring på kanten af de syge områder.

Kontrol

Brown patch er en alvorlig sygdom, der kan noget kontrolleres ved at anvende den korrekte mængde af sporstoffer og kvælstof under ideelle gange.

Forebyggelse

Lufte ofte for at hindre brun patch sygdom, og i de berørte områder, reducere skygge. Følg en detaljeret befrugtning tidsplan at undgå ekstreme mængder af kvælstof.

Behandling

Fungicider almindeligt anvendt til behandling af brun patch er Armada fungicid (et professionelt anvendt produkt), chlorothalonil og benomyl. Hvis temperaturen overskrider 90 grader, bliver fungicider indeholdende thiophanat-methyl og eller chlorothanil ineffektivt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com