Brown Patch sygdom i Svingel græs

July 15

Brune pletter i græsplænen kan være forårsaget af en række problemer, og en af de mest almindelige er en svampesygdom, kaldet brown patch. I cool-sæson Svingel arter af græs, kan denne svamp spredes over hele plænen, vender alle dine omhyggeligt grønne vækst ind i et rod af tørre brune pletter.

Symptomer

Den nøjagtige farve af græsstrå adskiller sygdommen fra andre årsager til bruning i en græsplæne. Under omhyggelig gennemgang, vil du bemærke, vingerne bliver en lysere tan farve på indersiden med en mørkere brun skorpedannelse ydersiderne af vingerne. Hvis sygdommen ikke har haft en masse tid til at sprede, hvert græsstrå har kun små lapper af brown på dem; med tiden breder brune hele hele bladet. Som svampen breder sig, vil de i første omgang inficerede områder tendens til at helbrede som svampen arbejder sig udad, ofte skaber en tyre-øje udseende med sunde græs i centrum omringet af inficerede græs.

Årsager

Ligesom de fleste svampe, brun patch vokser bedst i varme, fugtige forhold, så det har en tendens til at blive fremtrædende om sommeren, når varmen og luftfugtigheden er høj både nat og dag. Høj regn og dug vil også føre til udvikling af svampen, som den overskydende fugt sidder på græsstrå. Overdreven kvælstof i jorden kan også føre til dette problem, som ekstra kvælstof producerer unge vækst, der er mere modtagelige for svampeinfektion.

Forebyggelse

Nogle typer af Svingel græs er mere modstandsdygtige over for brown patch end andre, så plante disse hvis du kender dit område lider af denne sygdom. Gøde plænen i det tidlige forår med en langsom frigivelse gødning og ikke fodre igen i hele sommeren for at forhindre kvælstof oprustning under plænen er mest modtagelige. Vand din græsplæne kun tidligt om morgenen at tillade overskydende fugt at fordampe i løbet af dagen. Vand dybt så græsset er ensartet fugtig.

Kontrol

De værste tilfælde af sygdommen vil kræve anvendelse af et fungicid. Kemikalier såsom propiconazol og triadimefon er tilgængelige gennem havecentre og planteskoler for boligejer brug. Følge nøje alle instruktioner for anvendelse af disse produkter, eller du kan alvorligt skade græsset. Hvis du er usikker på din græsplæne eller hvordan man kan anvende fungicider tilstand, ikke risikere at det; Kontakt en professionel på en haven center, børnehave eller forlængelse service for at få hjælp.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com