Bruce Hardwood gulve instruktioner

January 16

Trægulve er blandt de ældste former for gulvbelægning, og stadig en af de mest populære. I forhold til laminater og andre moderne materialer, hårdttræ er en masse arbejde at installere, finish og vedligeholde, men hvis du elsker udseendet og fornemmelsen af ægte træ gulve, det er det værd. Bruce fjer og not gulv, et populært mærke, er installeret i meget på samme måde som andre mærker: med en pneumatisk sømpistol drevet af lufttryk. Du kan købe gulvbelægning pre færdige, som er dyrere, eller du kan sand og afslutte det efter installationen.

Forberedelse

Din Bruce hardwood floor (eller nogen andre mærke) der bør fastsættes over en stærk, solid krydsfiner underlag med krydsfiner undergulvet under der. Hvis der er vinyl, tage fliser, træ planke gulv, Laminatgulv eller enhver anden overflade end krydsfiner, det. Sørg for at underlag er solid og immobile; synke ekstra skruer ind i det, hvis det ikke er. Hvis underlag er i meget dårlig form, kan du overveje at lægge et nyt 1/2-inch lag krydsfiner over det. Når du er komfortabel med din underlag, udrulle gulvbelægning filt og korte det ned i overlappende rækker for at dække gulvet.

Layout

Generelt, vil du lægge din gulvbelægning langs den længste væg i rummet og arbejde din vej på tværs i kurser, at holde et 1/4-inch hul på væggene (i tilfælde af træ udvider), som vil blive dækket af ordet trim. Før du starter, sikre den sidste kursus ikke ender med at blive en splint. Måle bredden af rummet og dividere med bredden af et gulvbræt at afgøre hvor bred den endelige kursus vil være. Hvis det vil være mindre end halv bredde af en bestyrelse, split forskellen med det første kursus, trimning et kvartal-bredde ud længden på det første kursus, således at den endelige kursus ikke vil være så smalle. (Rip bestyrelser med en bordrundsav, skære fra den rillede side.)

Begynder kurser

Din pneumatisk gulvet hæftemaskine har til at sidde på fire eller fem kurser af gulve, så du er nødt til at lægge de første kurser i hånden. Lægge dit første kursus langs den lange mur, med den rillede side mod væggen (eller den afskårne side vender væggen, hvis du har rippet det). Fastgør det første kursus af top-skrue bestyrelser gennem overfladen med god træskruer. Sørg for at efterlade en 1/4-inch hul i væggen. Skære ende-boards, efter behov på en gering sav. Tryk på din anden række på plads, låsning tunge og groove forbindelsen, og bruge en håndholdt magt sømpistol for at sikre boards, skydning negle i fra siderne af bestyrelserne, så hovederne er skjult af det næste kursus.

Endelige Installation

Når du har lagt fire eller fem kurser i hånden, kan du bringe i den pneumatiske hæftemaskine. Sæt den på de forrige kurser med næse hængende ned over den forreste kant af den nye kurs, og ramte udløseren fyring med en kølle. Dette drev de to brædder sammen mens du optager en lang gulvet korte gennem siden af brættet og ned i underlag. Fortsætte hen over gulvet, skære enderne, som havde brug for på en miter så og holde et 1/4-inch hul på væggene. Læg de sidste par kurser i hånden, som du gjorde først (fordi du vil være for tæt på den modsatte væg til at svinge en kølle). Hvis gulvet ikke er færdig, skal du afslutte det før du installerer gulvet trim, som vil dække huller på væggene.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com