Brudt Gas tørretumbler

January 29

Brudt Gas tørretumbler

Får dit vasketøj tørt efter en vask er hurtigere og mere bekvem i en tørretumbler end at skulle hænge det på linjen. Når din gas tørretumbler går kaput, kan det være en stor ulempe på vaskeri dag. Bestemme, hvad der er galt med din tørretumbler kan tage en smule af undersøgelsen, men du kan normalt finde ud hurtigt baseret på symptomer din tørretumbler producerer når du forsøger at bruge den. Sørg for at din gas tørretumbler får ordentlig reparationer før du bruger den igen til at beskytte dig og din familie mod brande, gasudslip og andre farer.

Ingen varme

Hvis din gas tørretumbler kører, men der er ingen varmeproduktionen, så få tøjet ikke tørt. Problemet kunne være en af flere ting. Tændsats kunne være defekt, hvilket betyder, at der er ingen gnist bliver produceret for at antænde gassen og starte flammerne, der skaber varme. Gas ventil spoler kunne også være problemet hvis tændsats er glødende men branden er ikke belysning. Spolerne er ansvarlig for åbning af strømmen af gas til tændsats. I nogle tørretumblere, kan en termisk sikring blæse når maskinen bliver overophedet eller få overbelastet. Din model kan holde varme som et resultat.

Vil ikke tørretumbler

Din tørretumbler skal tumler belastning grundigt tørre det. Hvis det ikke tumler, er det sandsynligt, at det bælte, der tvinger drejning af tromlen er brudt. På modeller af tørremidler at er motordreven i stedet for bælte-drevet, det kunne betyde, at lejerne eller hele motoren skal udskiftes.

Lugte

Hvis din tørretumbler er i orden, men vasketøjet kommer ud ildelugtende, er der afgjort et problem. En gas tørretumbler er naturligvis næret af propan eller naturgas. Sørg for gassen er antændende korrekt og at ekstra gas ikke blot breder ind i tromlen forårsager tøjet til at lugte. En beskidt lint fælden kan også være årsag til dårlig lugt. Varmen gas tørretumbler kan være intens, og fnug i fælden kan antændes og forårsage røgen, der får tøjet til at lugte. Det er også en stor brandfare.

Vil ikke starte

Hvis tørretumbleren ikke vil simpelthen komme på på alle kontrollere stikkontakten og fuse panel for at sikre de arbejder og få magt til maskinen. Kontrollere dørkontakt, som skal være engageret til at tillade tørretumbler køre og forhindrer det i at køre med åben dør. Den termiske sikringen i nogle modeller kan også automatisk lukke ned magt til hele systemet som en sikkerhedsforanstaltning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com