Brudt madras Springs

December 15

Brudt madras Springs

Hvis ordentligt plejet, vil en innerspring madras vare i årevis. Hvis du har en meget gammel madras eller en, der er blevet beskadiget ved at hoppe børn, hoppe voksne eller skødesløse movers, selvom, kunne du have problemer med knækkede madras fjedre.

Innerspring madras

Innerspring madrasser kaldes også traditionelle madrasser. De har kerner metal spoler eller fjedre. Moderne queen madrasser har normalt omkring 150 springs inde. Jo større en seng er, de flere de fjedre det vil indeholde. Spolerne er svøbt i lag af uld eller bomuld til at give dæmpning. Disse fjedre i madrassen bøje under din vægt, så madrassen føles blød, men de også modstå pres, støtte din krop som du sover.

Tegn

Et tegn på at din madras er brudt springs er en hvinende eller knirkende lyd fra inde i madrassen, når du ruller på et bestemt område af sengen. Det er lyden af knækkede fjedre inde shifting mod andre metaller fjedre. Et dårligt brudt foråret kunne stikke op på overfladen af madrassen. Dette kan føre til et pres mod del af madrassen du sove på. I slutningen af foråret kan skære igennem den madras cover, sætte dig i risiko for skade.

Løsninger

Hvis du ikke har råd til en ny madras, prøv flipping din nuværende,. Dette ændrer området hvor du placerer din vægt, mens du sover; det vil skære ned på den knirkende og reducere din risiko for at få stukket med kanten af brudt foråret eller fjedre. Hvis flipping madrassen gør ikke arbejde, prøve at dreje det så godt, så den del, der var tættest på hovedgærde er nu ved foden af sengen. Hvis dette ikke stopper den knirkende, er det tid til at købe en ny madras.

Overvejelser

Du kan forhindre, at alle dele af din innerspring madras iført af spejlvende madrassen hvert halve år og rotere det alle tre. Ved at gøre dette, jævnt du slid over det hele. Hvis du foretrækker at undgå springs helt, er Skummadrasser svaret. Fremstillet af enten syntetisk eller naturlig latex er Skummadrasser fast latex kerner omgivet af lag af dæmpning bomuld eller hør. De har ingen fjedre inde til at bryde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com