Brug af emalje krukker på glas Cooktops

March 28

Brug af emalje krukker på glas Cooktops

Uanset hvor glass bruges, det har overvejet en skrøbelig overflade, og på en kogeplade er ingen undtagelse. Mens glas cooktops tilbyder et æstetisk løft over konventionelle komfur, de kræver mere pleje og behandling i deres brug — herunder type af køkkengrej anvendes på overfladen.

Emalje-gryder

Køkkentøj, der er belagt med porcelæn emalje er sikker at bruge på glas cooktops. Emalje Køkkengrej, der ikke er belagt med glat porcelæn emalje kan ridse glas kogeplade, så det ikke er den bedste løsning. Selv om porcelæn emalje er langsom til at varme, er det velegnet til tilberedning af mad på en simpel nedgang.

Bedste valg

Sværvægter aluminium gryder er den bedste løsning for glas cooktops, ifølge køkkentøj producents Association. Tunge aluminium har stor ledningsevne for optimal madlavning resultater og tåler høj varme i et glas kogeplade uden vridning. Heavy-Duty rustfrit er en anden god mulighed, foreningen siger.Foreningen siger, det er fint at bruge støbejern på glas cooktops, så længe køkkengrej har en flad bund i stedet for kamme.

Køkkengrej til undgå

Selv om attraktive, stentøj udfører dårligt på glas cooktops og kan ridse overfladen. Når overophedet, kobber køkkengrej kan obligation til glas cooktops, eller en overophedet kobber pot eller pan kan forlade permanent rest, hvis det ikke straks fjernes fra kogepladen. Køkkentøj producents Association advarer også, at farvede bunde kan efterlade maling.

Overvejelser

Når du køber gryder til at lave mad på en glas kogeplade, vælge et sæt, der har en glat, flad bund. Utah State Universitys udvidelse tjeneste påpeger, at fladere bunden af køkkentøj overflade, jo bedre det vil lede varme for at lave mad. Altid matche størrelsen af køkkengrej til området varme, så ikke mere end 1 tomme af overlapning. Ved hjælp af Køkkengrej, der er for stor resulterer i ujævn varmefordeling, længere tilberedningstid og flere energiforbrug. Det kan også forårsage element til at overophede og bryde.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com