Brug af sphagnum du justerer jordens PH

December 1

Kan du udføre en jord test hvert par år til at sikre, at betingelserne i din græsplæne og haven er optimal for dyrkning af planter, du ønsker. Hvis resultaterne af testen angiver, at din jord pH er over 7,0 eller under 6.0, vil du justere det til at falde et sted mellem disse numre. Der er flere måder at sænke pH. En af dem er at bruge sphagnum.

Ved hjælp af sphagnum du justerer jordens PH

Det er let nok at teste din jord. Hvis du trækker et udsnit, kan din lokale Planteskole eller county udvidelse office teste det for dig. At have den rigtige jord pH kan gøre så meget for dine planter for at have de rigtige næringsstoffer. Forkert pH kan påvirke dine planter vækst, da det kan forhindre dem i at bruge næringsstofferne, samtidig hjælpe ukrudt kan blomstre.

De fleste gartnere, der har brug for til at sænke pH i deres græsplæne bruger en blanding af svovl, enten elementært eller som jern eller aluminium-sulfat, og jord. Mængden af svovl anvendes varierer efter type af jord og dets start pH. Sandet jordbund med en pH på 7,5 behov om et pund af svovl pr. 100 kvadrat fødder til at sænke pH-værdien til 6,5, men andre former for jord behøver omkring 2 pounds til at opnå det samme resultat.

Gartnere, der har brug for til at sænke pH i deres jord, men har en anden indstilling. Sphagnum er temmelig syrlig, med en pH-værdi som regel lige fra 3,0 til 4,5. Det gør det en god kandidat til brug i at sænke samlede jordens pH-værdi. Sphagnum er for dyrt til at blive brugt i de fleste plæner, men det er ikke for dyrt at bruge på mindre områder som blomsterhaver. Ved hjælp af sphagnum til at sænke pH introducerer også organiske næringsstoffer som kvælstof i jorden, giver dine planter en anden grund til at vokse bedre.

For at sænke jordens pH-værdi omkring 1 pH-enhed, sige fra 7,5 til 6.5 som svovl eksemplet ovenfor, tilføje 2,5 lbs. af sphagnum til omkring 10 kvadratfod af havejord. For syre kærlige buske og planter som Azalea og Rhododendron ønskede jordens pH-værdi til at være noget lavere end de normale 6.0. For disse planter, bland sphagnum og jord i om lig proportioner, når de lægger dem i jorden. Det vil sænke pH lokalt omkring deres rødder, så at de vil vokse godt uanset pH i de omkringliggende haver.

Hvis din jord indeholder lime, vil du ikke kunne sænke pH permanent. Selv hvis du tilføje store mængder svovl vil effekten kun være lokal og midlertidig. Jord med gratis kalk har normalt en permanent pH over 8.0. En jord laboratorium kan fortælle dig, hvis din jord indeholder gratis kalk og rådgive dig, hvis der er noget du kan gøre ved det.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com