Brug af urinstof gødning

July 4

Brug af urinstof gødning

Urinstof gødning er blevet mere populær end dens fætter ammoniumnitrat, ifølge University of Minnesota forlængelse. Det indeholder 46 procent kvælstof og involverer næsten ingen eksplosive fare, hvilket gør det nemmere at håndtere og transportere. Det er den billigste form for kvælstof pr. pund, og det egner sig til en bred vifte af applikationer og blanding. Urea er flygtige og manglende evne til at bruge det rigtigt kan resultere i haven at få langt mindre kvælstof, end du tror.

Formål

Urinstof gødning indeholder kvælstof, som fremmer grøn grøn vækst, der ikke kun gør din have ser frodige, men er også vigtig for fotosyntese. Centrale er, at urinstof giver kun kvælstof--ingen phosphor eller kalium--så det bruges primært, hvor funktionerne i andre gødningsstoffer, som blomstrer vækst og lodret højde ikke ønske.

Ansøgning

Urinstof udsendes oftest i jorden i fast form, men skal sørges for at holde det mindst 2 inches fra stiklinger til at beskytte dem mod den første basisk reaktion. Utah State University andelsselskab udvidelse anbefaler at omdanne urinstof til jorden i stedet for bare placere den øverst for at minimere tabet af kvælstof til atmosfæren, som goedningen bryder ned. Urea kan også opløses i vand som en 50/50 blanding til at bruge som en Blandtegning spray. Det bør anvendes efter kvælstof gødning anbefalinger for afgrøden.

Timing

Urea er bedst anvendes i foråret, men kan anvendes i efteråret, hvis efterfølgende pløjet ned. Selv køligere temperaturer reducere volatiliteten og kvælstofudledning i efteråret, bringe foråret programmer generelt bedre resultater. Høj jorden pH og høje temperaturer maksimere tabet af kvælstof, så jo mere basisk din jord, jo mere fordelagtigt er det at befrugte i enten tidligt forår eller sent falder. Undtagelsen er græsgange, i hvilket tilfælde urinstof bør anvendes om sommeren når der er mulighed for regn.

Blanding

Urinstof blander frit med solid mono - og diammoniumphosphat fosfater, men ikke superphosphates. Reaktionen skaber en fugtig blanding, der skaber problemer med præcis spredning. Selv om blandingen er tør, har urea en anden vægt end andre granulerede goedninger, så blandingen kan smide ujævnt. Flydende formler af urinstof og ammoniumnitrat anvendes ofte til bedre ensartethed, men har forskellige egenskaber end en blot flydende urinstof blanding og bør undersøges omhyggeligt før brug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com