Brugen af computere i hjemmet

September 30

Brugen af hjemmecomputere er steget i 21 århundrede som prisen på computere er faldet. Brug af internettet er en af de mest almindelige årsager til denne brede brug af denne elektroniske enhed. For nogle er computeren, hvor de lagre vigtige personlige og finansielle poster. Studerende bruger computeren til forskning og hjemmearbejde tildelinger; medarbejdere kan arbejde hjemmefra at gøre job-relaterede opgaver.

Brug af internettet

Der er mange grunde til, hvorfor folk bruger computere i hjemmet, men at være i stand til at få adgang til internettet er vigtig. Ifølge 2000 US Census Bureau var antallet af husstande med en computer, der havde et husstandsmedlem, gå online over 80 procent. Folk gå online for en række forskellige opgaver, såsom modtagende eller afsendende emails, indkøb eller salg af varer, dele musik og videoer og billeder med andre, SMS-beskeder og chatte med mennesker over hele verden og lytte til musik.

Personlig brug

Skrive breve, redigering af fotos og oprette ikke-forretningsmæssige flyers er bare nogle prøver af de personlige anvendelser af hjemmecomputeren. Mange mennesker nyder spille video spil og se film på computeren. Andre bruge hjemmecomputeren til at arkivere vigtige dokumenter eller til at administrere deres privatøkonomi.

Uddannelse brug

Traditionelt har brugt studerende hjemmecomputer til forskning og skrive skoleopgaver og essays. Der er mange læring institutioner, der tilbyder online kurser og mange studerende får nu deres uddannelse via internettet. Du kan få en universitetsuddannelse fra akkrediterede universiteter online. Online kurser mulighed at deltage i klassen og drej i tildelinger fra komfort i dit hjem.

Arbejde brug

Dage forlader kontoret og alle tanker om arbejdet bag er i fortiden. Medarbejdere skal nu være tilgængelig for arbejde-relaterede problemer eller spørgsmål på alle tidspunkter af dagen og natten. Nogle job kræver, at medarbejderne tjekker deres arbejde e-mail hver par timer. At kunne få adgang til arbejde e-mails og computeren på kontoret er meget vigtige opgaver for nogle medarbejdere og deres krævende chefer. Nye fremskridt i teknologi har gjort det nemt at oprette forbindelse til din arbejdscomputer fra din hjemmecomputer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com