Brugen af plastflasker i konkrete blandinger

October 5

Brugen af plastflasker i konkrete blandinger

Skønnes for at være muligvis to gange så stor som Frankrig, Great Pacific Garbage Patch, ifølge en April 2009 artikel i "The Telegraph," er en "waterfill" i North Pacific subtropiske Gyre lavet det meste af plastprodukter. En gyre er et sted, hvor fire forskellige strømme konvergerer, cirkulerende uret. Artiklen anslår, at nonbiodegradable plast flyder i verdenshavene dræber mere end en million havfugle og 100.000 marine dyr årligt. Kasserede plast produkter også crowd lossepladser og kuld miljø. Genbrug af plastikflasker i konkrete aggregat er en måde at forhindre problemet i at blive værre.

Toksicitet misforståelse

Plast, selv er ikke giftigt. Snarere, det virker som en magnet og svamp i overværelse af toksiner, artikel i "The Telegraph." Plast tiltrækker og absorberer miljøgifte, bliver bærere af giftige stoffer. Flasker, der har været genbrugt fra husholdninger, restauranter og andre kemisk uskadelige steder ikke har været udsat for farlige stoffer som DDT, et pesticid, der forurener havene, og er sikkert at bruge som komponenter af beton.

Plast fordel

En artikel i "Strukturelle Engineering Digest" rapporterer, at indarbejdelsen af plast fremstillet af kasseret flasker og andre genbrugelige produkter i beton gør materialet kunne modstå mere spænding og mindre udsat for vand infiltration. Plast partikler også udvide den maksimale punkt af fleksibiliteten i beton inden det bryder, og de skaber et produkt, der giver bedre isolering end en standard cement blanding.

Plast "Sand"

Beton er en grov byggemateriale fremstillet af en blanding af vand, cement, knust sten og sand. Forskere har studeret forskellige former for plast skal bruges til at erstatte sand i en standard konkrete aggregat. I 2007 offentliggjort journal "Affaldshåndtering" resultaterne af en undersøgelse, der fandt, at granuleret plast var en vellykket mulighed for brug i konkrete kompositter. For undersøgelsen anvendt forskning team, ledet af O.Y. Marzouk, granulat af genbrugsflasker lavet af en type af plast kendt som polyethylenterephthalat.

Overvejelser

Ankur Bhogayata og Dr. N.K. Arora, forfatterne til artiklen i "Strukturelle Engineering Digest," Bemærk at ruhed af traditionel beton er en væsentlig egenskab, der muliggør limning. Fordi det er en glat materiale, har genvundet plast at blive kunstigt ru for at blive rentable som en konkret bestanddel. Derudover rapport forfatterne, at den nuværende teknologi til at omdanne et konkret component plast ikke er energieffektive. Derudover fremstillet flasker af forskellige typer af plast, ikke alle er blevet testet som sand erstatning i en konkret formel. Let tilgængelige oplysninger om dette emne også undlader at behandle brandsikkerhed plast, som indeholder konkrete. I deres oprindelige tilstand er plast flasker brandfarlige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com