Brugen af slagtekyllingegødning

July 2

Brugen af slagtekyllingegødning

Kylling producerer omkring en firkantet fod af husdyrgødning hvert halve år. Hvis du er en kylling ejer, kan du spekulerer på, hvad de skal gøre med det hele. Kylling gødning kan bruges som haven gødning og en foder. Kylling gødning er høj på næringsstoffer for både planter og kvæg.

Fordele

Slagtekyllingegødning har længe været anvendt af gartnere og landmænd som et næringsstof for jord. Når komposteret, det kan give planter med masser af fosfor, kalium og nitrogen, såvel giver organisk materiale, der øger jordens evne til at holde vand.

Som kvægfoder, slagtekyllingegødning bruges i form af DPW: tørret fjerkræ affald. Slagtekyllingegødning indeholder mineraler, protein og fiber i kvægfoder.

Recirkulation affald

Genbruge slagtekyllingegødning giver kylling ejere til at bruge affald fra deres flok på en miljøvenlig måde. Gyllen bliver genbrugt, ved hjælp af hvad kan normalt anses for modbydelige affald ind i noget, der giver næringsstoffer til producere og kød.

Gylle i haver

Kylling gødning kan ikke bruges direkte på en have, da det vil "brænde" og muligvis dræbe planterne. Hvis det er komposteret og lov til at bryde, bliver det fremragende gødning. Du skal blande en del træ spåner eller kylling strøelse med to dele gødning. Undertiden er forholdet 1:1 fint, fordi slagtekyllingegødning er højt kvælstofindhold.

Kompostering gødning

Til kompost gødning, skal du blande strøelse og gødning og våd det ned til sammenhæng i en vredet ud svamp. Kompost-blandingen skal omrøres og lov til at varme fra de kemiske reaktioner på 130-150 grader Fahrenheit i tre dage. Brug et termometer til kompostering til at kontrollere temperaturen, og tilføje flere kylling gødning og vand, hvis du ikke får en tilstrækkelig høj temperatur.

Efter tre dage skal du ophidse komposten, at bringe de udvendige dele i midten og lade dem cook. Du skal gøre dette for i alt tre gange.

Derefter skal du lade komposten sidde i 45-60 dage, eller indtil det ligner snavs i stedet for ekskrementer og træflis. Du kan derefter bruge kompost i haven sikkert.

Kvægfoder

I kvægfoder til, fjerkræ affald skal opfylde temmelig strenge retningslinjer, ifølge Association af Animal Feed Control tjenestemænd (AAFCO): det skal indeholde ingen skadelige organismer, medicinrester, pesticidrester eller parasitter. DPW skal have mindst 18,0% råprotein og ikke mere end 15 procent vand indhold. Det skal også ikke har mere end 15% grov fiber, 30 procent aske og 1 procent fjer. Andre former for DPW omfatter tørret fjerkræ affald-NPN udvundet (urinstof udvundet) og tørret fjerkræ strøelse (DPL) som omfatter kuld eller træ chipsene med affaldet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com