Brugen af vægt i Boligindretning

December 23

Selvom du har smukke møbler og bruge de mest fantastiske farver, vil din indretning stadig mangle noget hvis du giver hver vare lige stor vægt. Hvert værelse har brug et omdrejningspunkt. Et knudepunkt er det mest dramatiske, mærkbar sted i rummet. Det er lidt ligesom 12 på uret eller forsiden af klasseværelset; du orientere dig i forhold til kontaktpunktet.

Arkitektoniske omdrejningspunkt

Nogle af værelserne har en indbygget omdrejningspunkt, det sted, hvor øjet går så snart du kan gå på. En pejs eller en væg af vinduer med en fantastisk udsigt er næsten altid naturlige knudepunkter. Din møbler bør arrangeres at understrege omdrejningspunkt. Placer siddepladser over det, så du kan se på det, eller placere matchende brikker på begge sider til at understrege det.

Møbler og tilbehør

Hvis dit værelse har ingen naturlige omdrejningspunkt, kan du oprette en med en kombination af møbler og tilbehør. Et knudepunkt skal understrege den ene væg i rummet. En sofa i sig selv er bare et stykke af møbler, men en sofa med et stort maleri eller indrammet spejl over det er et brændpunkt, fordi arrangementet understreger den ene væg i et rum. Ligeledes, en seng er bare et stort objekt, men en seng med en dramatisk hovedgærde og en gobelin over det er et brændpunkt.

Du kan yderligere fremhæve focal point ved at arrangere mindre stykker af møbler eller tilbehør tæt ved, såsom små ende tabeller og illustrationer.

Den ene væg

En fuld væg hylder eller en entertainment center med TV og flere andre komponenter kan også fungere som et brændpunkt. I dette tilfælde placere sæder på den modsatte væg, så besøgende kan fest deres øjne på omdrejningspunkt. Højden af reoler vil understrege væggen som det sted, hvor øjet vil naturligvis gå.

Hvad at dæmpe

Du kan yderligere fremhæve et brændpunkt ved nedtoner resten af rummet. Efterlade nogle nøgne væg på begge sider af focal point, således at intet vil aflede opmærksomheden fra dens betydning.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com