Bruger du afstandsstykker, når du installerer marmor fliser?

January 12

Ægte marmor fliser er flade og square-cut - i modsætning til keramik og mange andre stilarter, der har tendens til at være buet--fordi den marmor fliser ikke er dannet i forme men klippe lige op fra den natursten. Marmor fliser er også tilbøjelige til at ridser fra sand eller andre slibemidler. Alt dette har konsekvenser for den afstand og fugning proces. For at undgå at ridse flisen, skal du bruge cementmørtel med ingen sand i det, hvilket nødvendiggør stram og ensartet mellemrum på din injektionsmørtel linje. Dette vil skabe en glat, slab-lignende overflade ud af de flade toppe af marmor flise.

Afstand mellem fliserne

Mellemrummene mellem dine fliser bør ikke være mere end 1/8-inch bred (en 1/16-inch plads er bedre, hvis kanterne af dine fliser er lige nok til at rumme det). Brug altid plastik afstandsstykker for at få denne konsekvente linje. Fordi linjen er så tynd, ikke bruger style på spacer, der falder ind i rummet og forbliver under injektionsmørtel, men bruge flytbare afstandsstykker. Fire-vejs afstandsstykker, som du angiver i hjørnerne er de bedste. Når du trykker på din flise til limen, holde afstandsstykkerne på plads som du niveau ud fliser med kanten af en straight board, og sørg for de er selv tværs over rum. Når du lægge alle fliser, træk afstandsstykkerne og lad fliser sæt natten over.

Fugning af linjer

"Unsanded '' injektionsmørtel (hvilket simpelthen betyder ingen sand er føjet til mørtel) kan kun bruges i tynde fugerne, som det vil smuldre ud af bredere ones. Unsanded injektionsmørtel er tyndere end standard injektionsmørtel og vil fylde helt mellem din tyndt fordelt fliser uden fare for forhindringer eller luft lommer. Fordi det indeholder ingen sand, vil det ikke ridse op fliser som du anvender det. Tryk på det grundigt i linjerne og aftørre overskydende med en fugtig svamp.

Forsegling linjerne

Forsegling meget tynd fugerne er en udfordring, fordi du ikke ønsker sealer til tørre på marmor. Ikke bruge standard cementmørtel sealer med på svamp applikator, da dette vil være for bred for din 1/16- eller 1/8-tomme linjer. Bruge en meget tynd kunstners pensel og forsigtigt børste sealer lige på linjen. Har en afdæmpet papir håndklæde handy at aftørre enhver sealer, der får i marmor ansigtet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com