Bruger du en græsplæne Roller, når jorden er våd eller tør?

May 26

En græsplæne roller bruges til niveau og fast overfladen af jorden, når du forbereder det til plantning eller æglæggende sod. Dette værktøj kan opdele clods og tillade, at frø eller sod hvile jævnt på overfladen af jorden. En græsplæne roller bevæge ikke jorden og gør meget lidt for at forme jorden end for at pakke det ned.

Våd

Når jorden er våd, er partiklerne smurt af vandet; partikler af sand, silt og ler i jorden kan nemt smutte forbi hinanden. Når trykket er anvendt til overfladen af våd jord, komprimerer det i langt større grad. Undgå at bruge en græsplæne roller, når jorden er våd, fordi det vil forårsage jorden for at blive alt for overfyldt. En komprimeret lag på overfladen af jorden vil gøre det vanskeligt for frøplanter at etablere rødder og vokse til modenhed.

Fugtig

Hvis jorden er fugtig, forårsage jord roller over jordpakning. Hvis du bruger en lysere græsplæne roller, der bare lidt komprimerer overfladen kan du være okay. Reducere mængden af passerer du gøre med rullen og samlede trafik over jorden. Hvis du bruger en græsplæne roller på sod, der lige er blevet plantet, kan det være fugtig i lang tid, som det bliver etableret. I dette tilfælde skal du bruge en græsplæne rulle for at få sod fladt og i fuld kontakt med jorden.

Tør

For bare jorden er det bedst at anvende nogen form for pres, når jorden er tør og partikler er ikke smurt med vand. Arbejder jorden vil en rulle, når det er tørt vil forhindre det komprimering for meget.

Typer af græsplæne ruller

De fleste græsplæne rullerne er hånd skubbet eller trukket udvalg. Disse kan bruges, når jorden er tør, eller forsigtigt, når det er fugtigt. Ruller findes også som redskaber til plænen traktorer. Det er særligt skadelige for jorden drevet på det når de er våde. Det er bedst kun at bruge en tung roller eller traktor på tør jord.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com