Bruger du syre pletten, når betonen er hærdet?

June 22

Bruger du syre pletten, når betonen er hærdet?

Du bør aldrig forsøge at bruge syre pletten på beton, der ikke har hærdet. Slutresultatet vil bare være en forfærdelig, boblende rod og betonen vil ikke tørre ordentligt. Før du forsøger at syre plette din nye betongulv, skal du tage et par ting under omhyggelig overvejelse.

Forberedelse af overfladen

Selv om du har lige installeret din betongulv, nødt du stadig til at gennemsøge overfladen, efter det er hærdet og tørret. Mix 1 kop af trinatriumphosphat med 4 gallon vand i en spand. Skrub hele overfladen af gulvet, skyl og suge det overskydende vand med en våd vac. Når overfladen er tør, kan du begynde at farvning gulvet.

Arbejde sikkert

Handsker og beskyttelsesbriller er absolut nødvendige, når du arbejder med syre pletter. Disse produkter er ætsende og skadelige, hvis du ikke tager de nødvendige forholdsregler. Åbne alle vinduerne i rummet til at sikre korrekt ventilation. Brug en maling sprøjte med ikke-metalliske komponenter. Syre pletten vil reagere med og beskadige metaller.

Find en Partner

Syre farvning er virkelig en to-mands job hvis du ønsker den bedste farvemætning. De fleste specialister anbefaler at anvende pletten med en sprøjte, mens nogen følger du med en stiv-strittede krat pensel. Som du sprøjte et areal, instruere den anden person til at skrubbe pletten i gulvet. Dette sikrer at pletten trænger alle porerne på de konkrete overflade.

Ansøgning

Når du arbejder, vil du bemærke ordet begynder at boble. Dette er helt normale--syre simpelthen reagerer med beton, som stofferne begynder at obligation. Forsøg ikke at rense det op indtil efter pletten er tør. Når du er tilfreds med farven på gulvet, kan syre neutraliseres af opsamlingsoverførsel gulvet med en opløsning af 1/2 pund bagepulver og 5 gallon vand. Gå ikke på gulvet før neutralisere syre eller risikerer du forlade fodspor.

Tørring og forsegling

Når du har mopped gulvet med bagepulver løsning tre eller fire gange, skylles gulvet og rense det overskydende vand med en våd vac. Lad gulvet lufttørre. På dette tidspunkt, kan du forlade gulvet som er fordi pletten vil holde gulvet beskyttet. Men hvis dette er en høj trafik område eller en udvendig floor, segl med et betongulv overfladefinish for ekstra beskyttelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com