Bruger et skrald bortskaffelse dårligt for en septiktank?

July 12

Bruger et skrald bortskaffelse dårligt for en septiktank?

Septiktanke er designet til at behandle organisk affald, men ikke mængden af affaldet genereret gennem regelmæssig brug af en renovationsafgifter. Skrald bortskaffelse enheder bør generelt ikke anvendes med en Septisk system. Problemer og omkostningerne ved hyppig rengøring forårsaget ved brug af en renovationsafgifter med en Septisk system er ikke værd den lille bekvemmelighed tilbydes af en bortskaffelse.

Organisk stof

Mad anbringes i en renovationsafgifter, selvom det er jorden op, ikke bryde højre væk og ender i septiktank. Dette øger mængden af organisk materiale inde i tanken. Hyppig brug af en bortskaffelse kan øge det organiske materiale med så meget som 50 procent, eller være svarende til en anden person, der bor i husstanden. Dette lægger et pres på systemet for at behandle en stor mængde af organisk materiale.

Balance

En septiktank afhænger af en balance mellem forskellige typer af materialer for at nedbryde organisk materiale og korrekt funktion. Da en renovationsafgifter tilføjer en stor mængde af organisk materiale til systemet, kan sagen forstyrre balancen. Der kan ikke være nok gavnlige bakterier til at nedbryde alt affald, og forholdet mellem spildevand til fast stof også kunne blive ude af balance, langsommere nedbrydning proces og skabe lugtgener.

Rengøring

Store mængder organisk materiale deponeret i en Septisk system fra en renovationsafgifter øger antallet af nødvendige rengøring. Hvis en bortskaffelse bruges regelmæssigt, skal septiktank rengøres mindst en gang om året, i stedet for hver to til fem år under normale omstændigheder. Dette skyldes, at det organiske stof ikke kan bryde så hurtigt, som det er deponeret i tanken, hvilket resulterer i opbygning.

Blokering

Madrester deponeret i en septiktank system gennem en renovationsafgifter ofte er lille nok til at gøre deres vej gennem afløbet område eller leach felt, men er stor nok til at blokere afløbssystem jord. En blokering i feltet leach kan forårsage septiktank sikkerhedskopiere eller feltet leach til at oversvømme.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com