Bruger køleskabe Standard strømstik?

August 12

Bruger køleskabe Standard strømstik?

Køleskabe, ligesom andre husholdningsapparater, indeholder en enkelt elektrisk ledning, der leverer strøm til apparatet fra dit hjem elektriske system. Ledningen specifikationer kan variere fra producent og model, men de fleste køleskabe bruger lignende apparat ledninger og stik. Væg beholder dit køleskab ledning tilsluttes også er standard men har nogle specifikke krav for optimal sikkerhed og drift ydeevne.

Elektrisk ledning og stik

Køleskabe køre på standard 110/120-V (volt) elektriske kredsløb og er udstyret med snore med standard 3-gren til jordet stik. Et jordforbundet stik omfatter en tredje klinge eller gren, der er runde og fungerer som den elektriske jorden for appliance. Aldrig beskytter fjerne jorden prong fordi det er en sikkerhed indslag der apparatet og dit hjem i tilfælde af en elektrisk kort. Også, brug aldrig en stikadapter, der tillader dig at sætte en 3-ben plug i en ikke-jordet beholder. Disse adaptere giver ikke en pålidelig jorden sti, selv når boksen elektriske er jordet.

Dedikeret kredsløb

Køkkener med up-to-date ledninger omfatter en beholder (stikkontakt) til køleskabet, der er på det egne kredsløb, kendt som en dedikeret kredsløb. Dette er at forhindre, at andre apparater eller enheder tegning magt fra den samme kredsløb, at sikre, at køleskabet er tilstrækkelig strøm til at arbejde ordentligt og beskytte mod overbelastning af kredsløb. Outlet på denne dedikeret kredsløb er tilbøjelige til at være en standard duplex beholder, så det er muligt at sætte noget i de ubrugte halvdelen af beholderen; men det anbefales ikke, da det nederlag formålet med en dedikeret kredsløb. Mange køleskabe kan være drevet af 15-A (amp) kredsløb, men nuværende bedste praksis favør en 20-A kredsløb for disse konstant kører apparater, og nogle modeller skal være drevet af 20-A kredsløb.

Beholderen Type

Beholder på et dedikeret køleskab kredsløb skal være den samme strømstyrke som kredsløb ledninger--enten 15-A eller 20-A. En standard jordet beholder anbefales til dette apparat på grund af de hyppige pigge i magt drage forårsaget af køleskab kompressorens opstart. Af denne grund anvendes GFCI beholdere typisk ikke til køleskabe, da magt pigge kan føre til gener udkobling af disse beholdere.

Forlængelse ledning advarsel

Dit køleskab ejere manuelle næsten helt sikkert omfatter en advarsel om ikke at tænd apparatet med en forlængerledning, og dette er gode råd i hvert fald. Plug-in apparater er designet og berettiget til brug kun med producentens netledningen. Undermålere forlængerledninger kan undlade at levere tilstrækkelig strøm til køleskabet og kan overophede, udgør en betydelig brandfare. Lang forlængerledninger også kan give utilstrækkelig magt og er modtagelige for skader hvis udsat eller rullet op under eller omkring køleskabet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com