Bruger nemlig Vodka til at slippe af med lugte

November 15

Vodka er en ånd, der anvendes i mange blandede drikkevarer og cocktails. Det har imidlertid mange andre husstand anvendelser, fra desodorisering til desinfektion. Når du bruger alkohol til en husstand akkord, brug ikke de top-hylde dyre mærker; billigere det bedre når det kommer til at fjerne lugt.

Mundskyl

Kører ud af mundskyl før et vigtigt interview eller første dato kan synes som et mareridt, men hvis du har nogle vodka på side, du har et godt alternativ. Mix op til 9 tbsp. kanel med en kop vodka for en mundskyl erstatning. Dette middel er mest effektiv, når blandes mindst to uger før tid og lov til at sidde i en lufttæt beholder. Hvislen med din blanding, og skyl munden med varmt vand for ren, frisk ånde; bare ikke sluge noget af den hjemmelavede mundskyl.

Tøjvask

Tilstoppet ildelugtende tøj kan være en reel bekymring, især når du rejser, men har du vodka, er du sikker. Sætte vodka i en sprayflaske, og spritz tøj til en frisk duft. Vodka dræber lugt-forårsager bakterier, der bliver fanget i dit tøj, men når det tørrer, der er ingen alkohol duft. Du bør først spray en test patch før ved hjælp af vodka på din hele outfit til at sikre vodka ikke forårsager dine farver til at falme.

House luftfriskere

Ligesom den måde vodka deodorizes tøj, kan den også bruges til at opfriske luften inde i dit hjem. Sætte vodka i en sprayflaske og spray på møbler og i luften for et desodorisering spritz. Ligesom på tøjet, vil efter vodka tørrer, du have ingen lugt eller alkohol duft.

Tæppe renere

Mens vodka kan deodorize din tøj og hjem, det kan også rense dit tæppe. Hvis du nogensinde har haft kat urin, opkast eller andre dvælende lugt i dit tæppe, du ved, hvor svært det kan være at komme ud, men vodka kan redde dit gulv så godt. Spot rense din pletten godt som muligt med en fugtig klud, spray vodka på stedet og lad det sidde i 10 minutter; Brug en gammel tandbørste eller klud til at skrubbe det snavsede område, og duppes tør med papirservietter. Du kan have til at gentage dette trin for særligt snavsede områder.

Foden Deodorizer

At helbrede hård-til-get-rid-af mund lugt, give dine fødder en vodka bad. Vodka er en naturlig deodorizer og vil arbejde hvor regulære sæber kan ikke.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com