Brugerdefinerede Decor tegn

March 22

Dekoratør tegn kan sige en masse om, hvem vi er. En racing fan kan indsamle auto ad tegn eller olie tegn. Amatør kokkene kan indsamle restaurant eller købmand produkt tegn. Brugerdefinerede tegn kan vise team stolthed eller prale om vores hjemby. Tilpasse vores plads er en fantastisk måde at sætte et mærke på et hjem eller kontor.

Sport tegn

Oprette team tegn med din foretrukne afspiller navn og dit team logo. De kan bruges til at dekorere dine medieværelse, garage, spillerum eller kid's værelse.

En har professionel trykt af dit barns skole eller league team logo og navn. Flag, bannere, vimpler og plakater kan også være custom udskrives. Enhver virksomhed, der udskriver custom bannere kan sikkert levere de tjenester, du har brug for.

Tilføje hånd malet, computer udskrives eller stenciled navne til sports skiltning til din favorit pro eller college hold.

Underskrift tegn

Køkken tegn angiver som kok i familien er er en fantastisk måde at sige tak til det særlige nogen for al den tid og kærlighed de har lagt i alle de vidunderlige ting de give dig til at spise. Male eller udskrive dine egne brugerdefinerede tegn eller tilføje navne og tekst til klar gjort tegn.

Et tegn, der angiver, hvis særlige plads du indtaster gør stor indretning. "Mom's tailor shop" på døren i en systue eller en autentisk udseende vintage garage logo med "Fars bil reparation", ikke kun tilføje lidt respekt for det arbejde, men få dem til at føle sig værdsat.

Dit efternavn kombineret med "pool hall", "country club" eller "iskiosk" ikke kun tilføje til dekoration, men kan være et vidnesbyrd om din yndlings ting.

Kids lokaler

Gadeskilte med et barns navn er en fantastisk måde at personliggøre soveværelser og spille værelser. Vælg fra den typiske grønne og hvide motiv eller gå til en brugerdefineret "motorvej" design. De kan laves på bestilling på mudpie4me.com.

Tilføje et strejf af personlighed til temaværelser, "Andy's Corral" for en vestlige tema eller "Månebasen Michael" for en spirende astronaut. Ledsage besked med en passende design. En vestlige tema, bruge rå tømmer. Prøv metalplader til ydre rum.

Oprettelse af din tegn

Hvis du er god til design, indsætte det op selv i CorelDRAW, Adobe Illustrator eller din foretrukne design software og brugerdefinerede bestille varer via personalizedsignshop.com eller tjek makesigns.com.

For et stort budget projekt kan en professionel tegn shop tilføje at strejf af ægthed, der virkelig sætter scenen. Mange af dem kan bygge eller udskrive næsten ethvert tegn, du kan drømme op. Hvis du er stram på kontant udskrive dit design og bruge spray lim til at vedhæfte det til en skum bestyrelsen backer.

Håndmalede skilte er ultimative inden for "custom". Bruge akryl på næsten enhver overflade til en helt unik, en slags tegn.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com